Neler yeni

küçükçekmece belediyesi için yaptığım logolar..

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilki güzel olmuş diyorum ben de. elinize sağlık...

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hepsi çok güzel ama 2. harika olmuş.
emeğine sağlık...

ahmedgunduz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk logo mütiş ancak malum belediyeler logolarını her cisim üzerine basıyorlar betona baskı, serigrafi, tekrenk gibi basımlarda sorun olmassa süperin önde gideni olur. ikincisi ise anlam yükleyemedim ama görsel olarak oda harika bence gerçi hepsi güzel de 1 ve 2 daha ön planda akıttığın akıl terine sağlık olsun :))

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bu sitedeki zatların tasarımlarına aldanma burası çarşı pazar yeri güzel sanatlar fakültesi değil

Bu ve diğer yorum tarzınız ve yaklaşımınız hiç hoş değil.Bu kadar agresif olamay gerek var mı?

Ne demek bu sitedeki zatların tasarımlarına aldanma ?

Bu sitede tasarım yapan öyle zatlar var ki seni mezun eden hocalarına ders okutur.

dexx

🌱Yeni Üye🌱
1. ve 3. çalışmalarında olmpyat havası var. son çalışman gayet güzel

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
belediyenin yeni logosu bu olacakmış galiba:
6192.jpg

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ

Ben bu logoya kaba yerimle gülerim afedersin:tongueout:
“İnsan-Mekân-Doğa-Kültür” dörtlemesinden oluşan yeni logosuyla görsel kimliğini yenilemeye hazırlanıyor. logo yarışma şartnamesinde bu hep vardır. tasarımcıya içinde şu olsun bu olsun şeklinde şartnameyle. tasarımcının düşüncesini (hayal gücünü) kısıtlıyorlar. bu çizilen logoda kreş logosuna benzemiş.hangi belediyenin logosunda havada uçan bir insan figürü var.ben bu yarışmaya katılmadım ama eminim katılan logoların % 90 ında havada uçan insan figürü kullanılmıştır.

Son düzenleme:

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler Nihat Baysal.. katılmamak mümkün mü?
çekmece belediyesinde şu sıralar "360 derece" takıntısı var.. amblemi o konsepte oturtmak için epeyce zorlamışlar.. sonuç şaşırtıcı değil..

goodbyebluesky

🌱Yeni Üye🌱
Şahsen ben bu logoyu hazırlatan şahıs olsaydım, kesinlikle son logoyu seçerdim:)
Ellerine sağlık...

YüCCeL1

🌱Yeni Üye🌱
kesinlikle 4. logo küçükçekmece belediyesi 4. logoyu kullanmalı :)

bomfunk_ten

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1-2-4 bunlar gayet hoş olmuş emeğinize sağlık

ibrahimyetis

🌱Yeni Üye🌱
Müşterinin isteği tabiki önemlidir. Bunlar çok güzel fakat banner a benziyor.

yasinkocal

🌱Yeni Üye🌱
ben öğrenciyim ve sondan bir önceki logoyu ıllustrator programında çizdirmişlerdi bize okulda sizinki kadar güzel olmasa da benimkide güzel olmuştu :)

selant

🌱Yeni Üye🌱
1.birinci logoda adam binadan atlamış ve aşağı düşüp ölüyor gibi ya da belediyeden kovulmuş işçi can havliyle caddeye fırlamış gibi duruyor.
2.ikinci logoda verilmek istenilen anlamı çözemedim, 4 farklı renk yaprak, niye 4 ve niye o renkler ?
3.üçüncü logoda adam aynaya doğru koşup göbeğini yaslamış gibi duruyor, bu adam kim ya ?
4.dördüncü logoda albaraka türk logosunu bir ağaç kapatmış. ortadaki binalarda ışıklar yanıyor demek ki gece olmuş, gece beyaz kuşlar havada ne arıyor ?
bir de tüm logolarda renk teması farklı, anlam bütünlüğünü engelliyor. Yani cenaze işleri yapan bir şirkete 4 logo tasarlayıp birini pembe, birini yeşil, birini turuncu, birini siyah yaparsanız otomatikman anlam bütünlüğü açısından siyah olan hafızada etkili bir imaj bırakacaktır. Bu noktadan hareketle, sizin logolarınızda renk açısından bir anlam dağınıklığı göze çarpıyor. Belediye için çizilen logoda dinamizmle birlikte resmi kurum imajını da kollamak gerekli. Çizdiğiniz logoların hiçbirinde bu resmi hava yok. Başarılar.