Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

küçükçekmece belediyesi için yaptığım logolar..

tudus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sonuncu favorim bir küçükçekmeceli olarak çok beğendiğimi belirtmek isterim. ama küçükçekmece gölünü de yansıtmak gerek sanki:) şahsi fikrim tabi ellerinize sağlık

witch_88

🌱Yeni Üye🌱
İlk ve sonuncu diğerlerine göre çok daha güzel bence :) emeğinize sağlık

hakan619

🌱Yeni Üye🌱
bana insan motifleri lazım acaba insn motiflerini nerde bulabilirim. bi gençlik meclisinde logo istediler yardım edebilirmisiniz.

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sitenin paylaşım bölümünde clipart/vektörel veya resimler bölümüne bakabilirsiniz..
kolay gelsin..

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba benimde favorim 1. ve 4. hangisi seçildi acaba şu an ki logoları farklı. Hiçbiri seçilmedi mi? Belediyeler logo değiştirirken çok zorlanıyorlar ve illa herşey olsun istiyorlar biraz geri kafalı davranıyorlar klasik logolardan memnun kalıyorlar sizdede aynı şey mi oldu acaba.

gogoban

🌱Yeni Üye🌱
hepsi birbirinden güzel ama resmi bi kurum olduğu için 2 veya 4 diyorum ;)

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
belediye logoları için daha ciddi çalışmalar olabilirdi.. 3. logoyu biraz üzerinde oynayıp daha uygun hale getirebilirsin..

colic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle ellerine sağlık. Fakat 2. logo hariç hiç biri belediye kimliğinde kullanılamaz. Bu logoların siyah beyazları, renkli zeminlerde kullanımları, bu gibi teknik aşamalarını tasarlayamaz tıkanırsınız. Ayrıca 1 ve 4. logolar her alanda baskı imkanına sahip değildir. Bu kadar çok degrade geçiş kullanmak gereksiz, estetikten uzak ve yanlıştır. Bir logo tasarlarken ki bu belediyeye ait olacaksa, elinizde boş bir tuvale resim yapar gibi aklınıza gelen her öğeyi her şekilde yerleştiremezsiniz. Bu logolardan 2 ve 3 numaralı tasarımlar kabul görmeye uygundur baskı aşamasında sorun yaratmaz, fakat 3 numaralı logo bir spor klubü logosu gibi olmuş belediye ile özdeşleşmiyor. 1 ve 4. hakkında yorum yapmak istemiyorum, tasarım adına hiç bir şey yok çünkü bu gibi şeylerden uzak durun.(şey!)
Elimizde kaldı 2. logo: 4 yöne bakan ağaçlar ve köklerinde kullanılan tarih, çevresinde bulunan kare alan ve bu ağaçların sınırdan taşması altında yazan belediye fontu ve yazılış biçimi gayet güzel.elinize sağlık.
Bir logoya bakıp yorum yapmak kolaydır, her insanın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğu gibi....
Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümü okumadığınız çok belli. Bu bölümü biraz daha araştırmanızı, bilgi edinmenizi, doğru tespitlerde bulunup tasarımlarınızda uygulamanızı, grafik tasarımda yeterli edinimi sağlamış kişilerden gerekli eleştirileri alabilmenizi tavsiye ederim. 2. logonun üstünde durursanız bir sonuca ulaşır iyi çalışmalar.

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Genel itibariyle güzel fakat sonuncu logo gayet başarılı.Son logoda yukarıdaki kuşları dağıtırsanız daha güzel gözükebilir.Elinize sağlık.

alperozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet 1 ve 4 güzel ama.. bunların kullanım şekillerini de çok iyi ayarlaman gerekiyor. mesela
tek renk basılacağı zaman nasıl sadeleştirilir. genelde illüstre tarz logolar o konuda sıkıntı olabilir .

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bütün yorumlara can-ı gönülden teşekkürler..
ama ben hala, 4'üncü logomu aynen ÇALIP KKTC'de bir derneğe "satan" kişinin ortaya çıkıp benimle yüzleşmesini umuyorum..
boş hayal mi kuruyorum??..

Özkan Bayrakdar

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
ozkanbayrakdar.blogspot.com
Bir belediye logosu için son logo güzel olmuş fakat binaların rengini değiştirmelisin. Logo'ya daha çok çevre temizliğini andıran renkler, eklemeler de katsan tadından yenmez :)

singleiron

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hepsi güzel ama sadece 2. si logo olarak kullanılabilir şirketler firmalar belediyeler logolarının, siyah beyaz fotokopi çekilmiş bir kağıtta da düzgün şekilde görmek ister.Yeni başlayan biriyim fakat logo tasarlayan herkesin bilmesi gereken bir kuraldır ve küçültüldüğünde hala ayrıntılar belli oluyor mu en önemli noktalar bunlardır...iyi çalışmalar kolay gelsin