Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

KÜÇÜkken

elif_matbaasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bİzde Halamlarla Ayni Bİnada Oturuyoduk. Halamin Kiziyla Çok Yaramazlik Yapardik Mahallede İKİMİZDE BİrİNden HoŞlaniyorduk İlk Okuldydik Ayni Okuldaydik Onlarla Hatta Bİzİmle HİÇ İlgİlenmİyolar Dİye Bİz Onlarla İlgİlenİyorduk Onlar Sokakta Oyun Oynarken Bİzde DÖrdÜncÜ Kattan Plastİk Topu Vernİkleyp Kafalarina Atardik
BİRDE Yumurta Atardik Onlarda KuŞ Yumurtasi DÜŞtÜ Aaa Dİye BaĞirirLARdi:))

CHAPKİN :D

Onlarda KuŞ Yumurtasi DÜŞtÜ Aaa Dİye BaĞirirLARdi:))

elif_matbaasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
avatarına bakılırsa daha büyümemişsin:D

biz küçükken çocuktuk demi:D

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
rezillik

Annemlerin anlattığı kadarıyla anlatıyım :D

7-8 aylıkmışım annemler bizim evin bahçesinde oturuyorlarmış. Benim içinde yere bir örtü sermişler yanımada oyuncaklarımı yığmışlar. Ne zaman sussam kesin bir yaramazlıkyapıyorumdur diye koşuyorlarmış :wink: Yine susmuşum annemler bakmaya geldiklerinde elimde solucan iplik gibi olmuş ısırıp duruyormuşum :giggle::giggle:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑

7-8 aylıkmışım annemler bizim evin bahçesinde oturuyorlarmış. Benim içinde yere bir örtü sermişler yanımada oyuncaklarımı yığmışlar. Ne zaman sussam kesin bir yaramazlıkyapıyorumdur diye koşuyorlarmış :wink: Yine susmuşum annemler bakmaya geldiklerinde elimde solucan iplik gibi olmuş ısırıp duruyormuşum :giggle::giggle:

İğrençmiş ya...

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆

:D çoçuklara ilginç geliyor hayvanlar demekki bizim küçük bir bebişimiz var nurefşan memleketteyken onla oynuyordum abla kelebek dedi aa evet güzel dimi dedim kelebeye gel gel diyordu sonra kelebek duvara kondu bende nurefşanı kucagıma alıp kelebegi gösteriyordum nasıl yakalayıpta ağzına aldığını anlayamadım :)tabi bizler çığlık cığlığa ağzından çıkardık yine bir gün evde nurefşanı arıyorum ses seda yok salonda koltuğun arkasına geçmiş böceği ters çevirmiş böcek cırpınıyor buda ayaklarıyla oynuyor hiç bana cekmemiş ben hep sevmemişimdir böcekleri :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
küçükken hızlıydım baya mahallede tanımayan yoktu beni :D:D:D tabi doğal olarakta anneden dayak kaçınılmazdı gel bakıyım buraya niye öyle yaptın söyle yaptın pat küt girio anne tamam yapmıcam etmicem :D annem bırakıodu beni bende ağlayarak dısarı çıkardım. (eti pufları biliriz hepimiz çok yerdim onu dıs plastik kabıylada duvardan sinek tutardım :D:D:DD ) ve aklıma bise geldi dısardan duvardan eti pufun kabıyla sinekleri tutup kapıyı açıodum iceri bırakıodum böyle baya bi yapmıstım annem ne zaman dövse ben eve sinek bırakırdım :D annemin elinde sineklik evde geziodu :D:D

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
ilkokul boyunca çok yumurta yerdim öyle böyle değil bi öğünde 4 yumurta kendime yaptırıyordum bitiyordu annemin yumurtayı çarpıyordum sonra babamn son olarak ablam kalıyordu o vermiyordu ama :D ben alıp odama kaçıordum orada yiyordum :D

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
5 yaşındayken televizyon izlemek benim en büyük lüksümdü her fırsatta televizyonun başına geçerdim bir gün annem tv nin fişini saklamıştı ablamda yanımdaki koltukta bana oturarak boş boş bakıyodu ben televizyonun hapörlerine tırmandım neyse sıra zor olana geldi televizyonun tepesine çıkmalıydımki ........... bilin ne oldu?........televizyonla birlikte yere düştüm :)) annemde halıları yıkıyordu ablam la biz annemin bize kızıcağını bildiğimiz için uzunbir cam perdemiz vardı onun arkasına saklandık annem çok kızmıştı bunu asala unutamam:))

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
5,6 yaşlarındaydım bir kere yine annem yine halı yıkıyordu halıları sokağa serdi benide halıların başında beklememi söyledi elimdede su hortumu vardı o arada 2, 3 tane 20 21 yaşlarında abiler yanıma gelip su istemişti bende hortumu açtım ve onları hortumla sırılsıklam ettim :))

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
5,6 yaşlarındaydım bir kere yine annem yine halı yıkıyordu halıları sokağa serdi benide halıların başında beklememi söyledi elimdede su hortumu vardı o arada 2, 3 tane 20 21 yaşlarında abiler yanıma gelip su istemişti bende hortumu açtım ve onları hortumla sırılsıklam ettim :))

annem ne yaptı seni sonra melike:) :rofl:

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bi güzel fırça attı:))

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
benim ekipte 3-4 kisi vardı :D hepimiz aynı kafadan bizim apartmanda bi teyzemiz vardı kiloluydu baya yaz günleri asağı filan inerdi hemen bizim ekip baslardı bu teyzeye sisko patates aksama domatessss.................. o ara bi bağırırdı "gelin buraya essek sıpaları " :D tabi hemen topuklardık biz bizi kovalardı apartmanın terfanıda bi kaç tur atardık teyze arkamısda :D tabi kaçarkende bağırmaya devam ederdik :D. ama hiç yakalayamızdı bizi. eve gitcemiz zaman apartmana girmeye korkardık orda saklanıyosa bizi yakalarsa diye :D:D

x-ir

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
iinsan.wordpress.com
:) .

Mahallenin iki afacan kardesi tüm mahalleliyi biktirmis. Sürekli ana-babalarina sikayet geliyor mahalleliden. Kirilan camlarin, kuyruguna teneke baglanan kedilerin,lastigi indirilen arabalarin sorumlusu hep afacan kardesler.
Ana-babasi usanip bu durumdan kilisenin papazina anlatirlar durumu ve yardim isterler. Papaz 'gönderin çocuklari konusayim' der.
Çocuklari gönderirler. Papaz önce büyük oglani çagirir. 'Söyle bakiim evladim,Tanri nerede?'. Çocuk susar. Papaz tekrar sorar:'evladim söylesene Tanrimiz nerede?'. Çocuk susmaya devam eder. Papaz israrla sormaya devam eder, çocuk susmaya.. Sinirlenir Papaz,'konussana be çocuk nerde Tanri?'.
Çocuk aniden firlar,kiliseden kosarak kaçiyorken seslenir kardesine 'kaçalim çabuk!'. Eve giderler,odalarina çikip kapiyi iyice kapatirlar,küçük oglan sorar büyügüne 'neden kaçiyoruz?' Büyük yanitlar:
'iste simdi hapi yuttuk, Tanri kaybolmus bizden biliyorlar!!!'

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
4 yaşındaydım çok iyi hatırlıyorum. Annem beni anneanneme yollamıştı. Akşam üzeri hava kararmak üzere. Anneannemin karşısında yeni yapılan bir inşaat vardı. Onun üzerinde yazı falan yazmaya çalışıyorduk. Sıkıldık. Bir arkadaşım ben aşağı atlarım dedi. Atlarsın atlayamazsın derken, baktım korkuyor atlamaya arkadan ittim kızı :D Aşağıda duran tümseğin üzerine düştü ben doğruca eve saklandım. Yatağa girdim uyuma takliti yapıyorum :D Annesi kapıya geldi kızın bağırıya çağırıyor sahip çıkın çocuğa şöyle böyle... Anneannemde şeker verdi kıza susturdu ben dinliyorum kalktım kapının arkasına saklandım. Yolladı anneannem hemen yanıma geldi bağıra çağıra tabi bende ses yok :D korkudan çıkart çıkartabilirsen. Bağır bağırdı baktı ben istifimi bozmuyorum ne halin varsa gör deyip işine geri dönmüştü :D Sonrası fena tabi annemden bir ton fırçayı afiyetle yedim ... :D

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
4 yaşındaydım çok iyi hatırlıyorum. Annem beni anneanneme yollamıştı. Akşam üzeri hava kararmak üzere. Anneannemin karşısında yeni yapılan bir inşaat vardı. Onun üzerinde yazı falan yazmaya çalışıyorduk. Sıkıldık. Bir arkadaşım ben aşağı atlarım dedi. Atlarsın atlayamazsın derken, baktım korkuyor atlamaya arkadan ittim kızı :D Aşağıda duran tümseğin üzerine düştü ben doğruca eve saklandım. Yatağa girdim uyuma takliti yapıyorum :D Annesi kapıya geldi kızın bağırıya çağırıyor sahip çıkın çocuğa şöyle böyle... Anneannemde şeker verdi kıza susturdu ben dinliyorum kalktım kapının arkasına saklandım. Yolladı anneannem hemen yanıma geldi bağıra çağıra tabi bende ses yok :D korkudan çıkart çıkartabilirsen. Bağır bağırdı baktı ben istifimi bozmuyorum ne halin varsa gör deyip işine geri dönmüştü :D Sonrası fena tabi annemden bir ton fırçayı afiyetle yedim ... :D

hahahaa süper

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
küçükken :D hangi birisini anlatıyımki :D:D
büluğ çağında bulunan 10- 20 tane erkek çocukları bir okul bahcesinde tenefüste toplanırlar :D birisi hadi tren yapalım kızları düsürelim der ve 19 sazan atlar hemen hadi hadi hadi yapalım :D heyecanla hepsi el ele tutuşur :D (ya sondayım ya sondan 2. yıkıcı timindeyim :D). ve en bastaki makinist hızlı bir sekilde ileriye doğru kosar arkasındaki sazanlarda AAAAAAAAAAAAAA! :D die bağırarak geldiklerini belli ederler :D (müthis bi adrenalin :D) ve kaçan kaçar kaçamayan hapı yutur bu ses aslında bi felaketin habercisi :D ve makinist birden direksiyonu kırar herkez yavas yavas savrulmaya baslar en arka taraftakiler biraz daha hızlı ve genis açıyla dönmeye baslar :D oda bi kıza doğru gidiyorum kurbanımı bulmustum :D ve müthis final güüüm kıza carptım kız yerde yatıo bende yerdeyim ve dierleri karnı yarılırcasına güler :D (benle beraber 2-3 kise daha yerde :D ) oda ne kızın kafası kanıo yapılcak tek sey var kaçmak :D dooru wc ye ordanda sınıfa:D ve müdür yardımcısı sınıfa gelir sen sen sen gelin :D gideriz dayağımızı yer geliriz paşa paşa :D
ve ertesi gün veya ertesi saatte yine aynı tekrar :D:

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
küçükken :D hangi birisini anlatıyımki :D:D
büluğ çağında bulunan 10- 20 tane erkek çocukları bir okul bahcesinde tenefüste toplanırlar :D birisi hadi tren yapalım kızları düsürelim der ve 19 sazan atlar hemen hadi hadi hadi yapalım :D heyecanla hepsi el ele tutuşur :D (ya sondayım ya sondan 2. yıkıcı timindeyim :D). ve en bastaki makinist hızlı bir sekilde ileriye doğru kosar arkasındaki sazanlarda AAAAAAAAAAAAAA! :D die bağırarak geldiklerini belli ederler :D (müthis bi adrenalin :D) ve kaçan kaçar kaçamayan hapı yutur bu ses aslında bi felaketin habercisi :D ve makinist birden direksiyonu kırar herkez yavas yavas savrulmaya baslar en arka taraftakiler biraz daha hızlı ve genis açıyla dönmeye baslar :D oda bi kıza doğru gidiyorum kurbanımı bulmustum :D ve müthis final güüüm kıza carptım kız yerde yatıo bende yerdeyim ve dierleri karnı yarılırcasına güler :D (benle beraber 2-3 kise daha yerde :D ) oda ne kızın kafası kanıo yapılcak tek sey var kaçmak :D dooru wc ye ordanda sınıfa:D ve müdür yardımcısı sınıfa gelir sen sen sen gelin :D gideriz dayağımızı yer geliriz paşa paşa
ve ertesi gün veya ertesi saatte yine aynı tekrar :D:

puhaha azimli çocuklar dayaa yiyip yiyip koşuyorlar korkmadan :D