Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

KÜÇÜkken

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
ben de 1. sınıfta çantamı okulda unutmuştum. eve geldim annem diyor hadi ders çalışmaycan mı, tamam dedim çalışırız dur şu çizgi film bitsin. sonra gittim kitapları bulmaya, bi baktım çanta yok :D evi aradık taradık bulamadık, anlaşıldı ki okulda kalmış. "senin okumayacağın daha şimdiden belli" demişti bizimkiler :D:D

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
hehe ilkokul 1 de babam ilk veli toplantıma gitmişti sonra liseye kadar gitmedi :D nedeni ise
gittiği toplantının konusu ben deniz:D başka konu konuşulmamış fazla :D
1. oğlunuz benim kızın saçını çekmiş
2. oğlunuz benim oğlan tahtaya kalkarken çelme takmış
3. oğlunuz bizim çocuğu ıslatmış
4. bizim çocukları dövmüş
5. oğlunuz bizim çocuğa iğne batırmış
6. bizim çocuğu düşürmüş :D

öyle bişeyki ablam 3 e gidiyordu onun sınıfından bile şikayet gelmişti babamda liseye kadar gelmemişti toplantılara annemi yollamıştı hep lisede düzelmiştim bişi oldu şansa babam toplantıya gitti toplantıda demişler oğlunuz şöle ii böle uslu böle efendi falan babamda bunların hepsi benim oğlummu :D demiş işte ben Hamza'nın babasıyım doğru çocukmu bu bahsettiğiniz ....:D

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
hehe ilkokul 1 de babam ilk veli toplantıma gitmişti sonra liseye kadar gitmedi :D nedeni ise
gittiği toplantının konusu ben deniz:D başka konu konuşulmamış fazla :D
1. oğlunuz benim kızın saçını çekmiş
2. oğlunuz benim oğlan tahtaya kalkarken çelme takmış
3. oğlunuz bizim çocuğu ıslatmış
4. bizim çocukları dövmüş
5. oğlunuz bizim çocuğa iğne batırmış
6. bizim çocuğu düşürmüş :D

öyle bişeyki ablam 3 e gidiyordu onun sınıfından bile şikayet gelmişti babamda liseye kadar gelmemişti toplantılara annemi yollamıştı hep lisede düzelmiştim bişi oldu şansa babam toplantıya gitti toplantıda demişler oğlunuz şöle ii böle uslu böle efendi falan babamda bunların hepsi benim oğlummu :D demiş işte ben Hamza'nın babasıyım doğru çocukmu bu bahsettiğiniz ....:D

:D çok komikmiş ya ne haşaratsın :D

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende küçükken (7 yaşımdayken) ablam (GRAFİMERVE) bana kızınca ve bu durumdan huylanınca :) evimizin terasına çıkardım bacağımın birini balkondan sallandırırdım
ben
"-bırak beni atlıyıcam üüüüü.. bırak bana bidaha kızmazsan atlamam susucan mı.... sustun muuu.... üüüüü... niye susmuyosun!..."
ablam
" melike atlarsan sini döverim ona göre :) bababama söylerim bak bak bak hala sallandırıyo bacağını in kızz "

ftuyelik

🌱Yeni Üye🌱
ilkokulda yerli malı haftası için annem kek,pasta vs.yapmıştı ve öğretmenler odasına tüm yiyeceklerden karma yapıp benim tabağımla servis yaptılar.sınıfta da bizler eğlendik tabi gün bitti ben tabağın peşindeyim :D tüm okul dağılmış ben hala tabağımı istiyorum meğer tabağı kaybetmiş sevgili öğretmenlerim (!) en sonunda annemi aramışlar anlatmışlar..beni de biz tabağı eve gönderecez diye kandırmışlar :)

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
ilkokulda yerli malı haftası için annem kek,pasta vs.yapmıştı ve öğretmenler odasına tüm yiyeceklerden karma yapıp benim tabağımla servis yaptılar.sınıfta da bizler eğlendik tabi gün bitti ben tabağın peşindeyim :D tüm okul dağılmış ben hala tabağımı istiyorum meğer tabağı kaybetmiş sevgili öğretmenlerim (!) en sonunda annemi aramışlar anlatmışlar..beni de biz tabağı eve gönderecez diye kandırmışlar :)

hala o tabağı beklemiyorsuunuz değilmi?:D

ftuyelik

🌱Yeni Üye🌱
yok artık beklemiyom :p
eve gidince de annemden bi ton laf işitmiştim..
"eşyalarına sahip çık dedim de bu kadar da deil..." diye :D

turkmen_san

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çokta küçük sayılmaz 12 -13 yaşında idim .Annemin bir hacı murat diye tabir ettikleri ayagımızı yerden kesen bir aracı vardı.O gün denize gitmiştik annem ve kız kardeşlerimle akşam dönüş yolunda annem bir Dogan slx ile yarışa girmişti. tabi bizim kaplumbağa su kaynatmış annem kaputu açtı buharlar yükseliyo anem arabaya dokunmaya korkuyor tabi ben bu arada kornaya bir basıyorum :D düşünün annemim ve daha sonra benim halimi :D:D:D

pbx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Küçükken terziliğe meraklıydım.Yaklaşık 5 yaşımdan beri elimden iğne iplik düşmezdi. Zaten üniresiteden mezuniyet alanım da moda tasarım. neyse benim bir elbisem vardı.Elbiseyi çok seviyordum, fermuarı bozuldu.Ben çözüm olarak ilik açayım, düğmeli kullanayım dedim. Ama o zamanlar iliğim çizgi halinde açılması gerektiğini öğrenmemişim daha. Açtım kocaman bir delik hem de yuvarlak. O sıralar da halam memleketten bize gelmişti.Annem bizim olmayan kıyafetlerimizi halamın kızına yolluyacaktım. Annem elbiseyi aldı ''Abla bak bu da var, senin kıza olur'' dedi ve şok oldu. Elbisenin arkasında kocaman delikler ve bir o kadar kocaman da düğmeler. Aaaa bunu kim yaptı dedi. Ben de büyük bir övünçle anlattım. Çok gülmüşlerdi ama. Bu anlattığım olay da 6 yaşımdayken oldu.