Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kuğu Güzellik merkezi/logo ve eskiz çalışması

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Gelecekte değerlendirmek üzere yapmış olduğum bir çalışma...Çalışma bittikten sonra nette bir araştırma yaptım.Mevcut isimde birkaç kuruluş var ancak logoları yok gibi...

Not; Fikir tamamen şahsıma ait olup eskizde de görüldüğü üzere tipografik kökenlidir...

sunumb.jpg

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fikir ve eskiz gayet hoş, ellerine sağlık canım.

Mevcut firmalara satılabilir :p

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
bana kuğu daki kuğu yumuşak g yi çağrışturmadı. bildiğim için kuğu dedim :) harfe çok hitap etmemiş. Diğer kuğuyu beğendim. Tipografik olanda kuğu için yine bir beyin jimnastiği şart. Bilen bilir tabii kuğu olduğunu bilmeyen zorluk çekebilir. Ellerine sağlık yaratıcı olmadıklarını söyleyemem kesinlikle... kalbin kadar temiz bu konudaki beyaz hanende bana da yer ayırdığın için teşekkür ederim. Sepet sepet yumurta :) gıcıklığın hemen ardı gülümseteyim.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Fikir ve eskiz gayet hoş, ellerine sağlık canım.

Mevcut firmalara satılabilir :p

Teşekkür ederim Deniz'cim...Biraz daha işlersem kullanılabilir :)

bana kuğu daki kuğu yumuşak g yi çağrışturmadı. bildiğim için kuğu dedim :) harfe çok hitap etmemiş. Diğer kuğuyu beğendim. Tipografik olanda kuğu için yine bir beyin jimnastiği şart. Bilen bilir tabii kuğu olduğunu bilmeyen zorluk çekebilir. Ellerine sağlık yaratıcı olmadıklarını söyleyemem kesinlikle... kalbin kadar temiz bu konudaki beyaz hanende bana da yer ayırdığın için teşekkür ederim. Sepet sepet yumurta :) gıcıklığın hemen ardı gülümseteyim.

Aslında logodaki son durumda ,amanda aman -ğ harfi kuğu gibi dursun diye bir derdim yoktu, ancak çağrışım yaratmak adına kuğunun kafasının üstüne -ğ harfinin şapkasını andıracak bir çizgi şart gibiydi...Kuğuyu bilmeyen konusunda haklılık payın var...Tipografik olan başka bir çalışma değil :) o kuğu güzellik merkezinini ilk haliydi...Tipografik hayvanlar düzenliyorum bu ara...Kuğuyu tipo olarak biçimlendirmeye çalışırken logosunun güzel olabileceğini düşündüm ve öyle yaptım...Yani o sadece bir karalama...bu yüzden çok biçimsiz...

Devamında eklediklerini okurken kendimi ilkokul günlüklerimde sandım :p (hala duruyorlar)
Teşekkür ettim Efojam...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet aslında "ğ" harfi ku"ğ"u daki "ğ" harfine benzemesede, bütünleşik olarak bakıldıgında "kuğu" kelimesi çağrışıyor bence :)

O yüzden bu güzel karalamanın devamının gelmesi dileğiyle...:p

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
:) kuğumuz aslında başta böle değildi... diğer halinide sevmiştim ama bu haliyle tam bi kuğu olmuş...okunurluğu kişiye göre değişir tabi... mesela: ku+u diye okununca bile kuğu olduğu belli....diyebileceğim tek şey, kuğunun boynunu sol içe doğru biraz kıvrımlımı olsaydı...daha estetik duracakmış gibi...:) eline sağlık...(banada afiyetle bakmak kaldı) :)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
sanki siyah olmasa bütün dertleri bitecek logonun :)
Güzellik merkezi yazısı gagaya kadar yayılmalı diye düşünüyorum ayrıca. tabii o fontla iyi durmayacaktır bu öneri.