Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kukla

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
kuklafilizdmr1cd2.jpg

Benzer konular

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Filizdmr biraz acelemi ettiniz bu çalışma için? O çok beğendiğim anatomik ilerlemeyi bunda göremedim...Konsept çok güzelmiş oysaki...Bayan yüzündeki temiz hatlar beden üzerinde yok, saten elbise parçalarını biraz daha işleseniz okadar tatlı olurdu ki...Biraz hayal kırıklığı yaşadım:) Bu sizi kamçılasın. Bizi hayal kırıklığına uğratmaya hakkınız yok :p Birdahakini incelerken kusursuza en yakını görmek dileğiyle...İyi çalışmalar diliyorum.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Filizdmr biraz acelemi ettiniz bu çalışma için? O çok beğendiğim anatomik ilerlemeyi bunda göremedim...Konsept çok güzelmiş oysaki...Bayan yüzündeki temiz hatlar beden üzerinde yok, saten elbise parçalarını biraz daha işleseniz okadar tatlı olurdu ki...Biraz hayal kırıklığı yaşadım:) Bu sizi kamçılasın. Bizi hayal kırıklığına uğratmaya hakkınız yok :p Birdahakini incelerken kusursuza en yakını görmek dileğiyle...İyi çalışmalar diliyorum.

teşekkürler yosa :) nasılda bildin acele ettiğimi :D işlerimin arasında arkamdan biri kovalıyorcasına yaptım :) aslında konsept sonradan oluştu sadece kadın olarak düşünmüştüm , birde boyutunu küçük çalıştım öylesine açmıştım bir sayfa :) bunlar çıktı güzel yorumun için tekrar teşekkürler

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
YoŞa' nın da söyledigi gibi biraz acele etmişsiniz:)

Çok güzel bir çizim daha, fakat sıkılıp kapatmışsınız hissi verdi bana...Çünkü ellerdeki hatalar göze çok çarpıyor(özellikle sol el!)...Yüz çok başarılı, konuda güzel işlenmiş, zeminde uyumlu fakat ayrıntılara biraz daha dikkat:)...Onun dışında dedigim gibi üzerinde çalışılırsa harika şeyler çıkabilir sadece biraz daha zaman ayırmanız gerekiyor sanırım...Elinize sağlık, başarılı bir çizim olmuş.

Başarılar.

Kolay gelsin.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
YoŞa' nın da söyledigi gibi biraz acele etmişsiniz:)

Çok güzel bir çizim daha, fakat sıkılıp kapatmışsınız hissi verdi bana...Çünkü ellerdeki hatalar göze çok çarpıyor(özellikle sol el!)...Yüz çok başarılı, konuda güzel işlenmiş, zeminde uyumlu fakat ayrıntılara biraz daha dikkat:)...Onun dışında dedigim gibi üzerinde çalışılırsa harika şeyler çıkabilir sadece biraz daha zaman ayırmanız gerekiyor sanırım...Elinize sağlık, başarılı bir çizim olmuş.

Başarılar.

Kolay gelsin.

Teşekkürler blueden,doğru tahmine yakın :) sıkılmadım ama yosaya belirttiğim gibi acele bir çalışma oldu:hmm2:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler blueden,doğru tahmine yakın :) sıkılmadım ama yosaya belirttiğim gibi acele bir çalışma oldu:hmm2:

Sıkılıp kapatma hisssinden kastım, hemen "yapayım bitsin" isteğiydi, sanırım yanılmamışım...çünkü illustrasyonu sevdiginiz ve kolay kolay sıkılmayacagınız belli:) ama çizimleriniz gerçekten güzel, üzerinde biraz daha çalışırsa çok güzel şeyler çıkacagına eminim!...Tekrar elinize sağlık.;)

Başarılar.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ellerinize sağlık Filiz; zaten her yeni bakışında insan yaptığı birşeye olmayan yerleri kendi fark edebiliyor. azminizin devamı dileği ile...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Sıkılıp kapatma hisssinden kastım, hemen "yapayım bitsin" isteğiydi, sanırım yanılmamışım...çünkü illustrasyonu sevdiginiz ve kolay kolay sıkılmayacagınız belli:) ama çizimleriniz gerçekten güzel, üzerinde biraz daha çalışırsa çok güzel şeyler çıkacagına eminim!...Tekrar elinize sağlık.;)

Başarılar.

Teşekkürler :) evet aynen öyle yapayım bitsin bir sürü iş beni beklediğinden :)ve başta küçük boyutta açtığım için ayrıtıya fazla kaçmadım aslında .