kardeşim bende bir restorant açıom amerika bu çalışmanı cdr olarak ata bilirmisin bir küçük değişikle bende bunu kullanmak ıstiyorum kabul edersen
Kusura bakma alaturca76, ben bu işi ticari amaçla yapıyorum. İstediğin şekilde sana yardımcı olamam. Ki herhangi bir yere yaptığım herhangi bir çalışmayı başka yerde bir daha kullanmam.
Çok güzel ve hoş olmus eline sağlık
Onay Verdim !
:lol:
Güzel olmuş. Çatalda niye kurdele var?
Aslına bakarsan bu sorun bence ' yazı fontunu neden ....... kullandın?' demek gibi. Herhangi bir çalışma yaparken konuya göre amacım ya narinliktir, ya dehşettir, ya çılgınlıktır, ya oturaklılık ağırlıktır,ya şirinliktir, yada vs vs dir. Menüsünü yaptığım mekanı, bir çatala bağlanmış kırmızı kurdela, mekanın inceliğine, ağırlığına, saygınlığına uygun bir görsel olarak yorumluyorum kafamda. Ki ek bilgi, kullandığım o görseli ben fotoğraflamadım. Hazır bir dia fotoğrafı.
çok lüks olmuş. eline sağlık! (menü değil, aslen Mönü dür.Nedendir bilmem ama hep böyle gelmiştir hala da böyle gider. Mönü ye Menü deriz.)
Mönü fransızca bir kelime. Türkçem derinlemesine iyi değildir ama bildiğim kadarıyla menü, mönü nün türkçedeki karşılığıdır. Ha şuna eminim, türkiye'de, türkçe olarak menü kelimesini kullanmak daha doğru. Zaten fransızcayıda sevmem fransızlarıda... :angel:
Çok güzel olmuş eline sağlık, yalnız çatalın üzerindeki S yi anlayamadım.
Çatalın üzerindeki S, büyülü bir rüzgar efekti. Sadece görüntü amaçlı yaptım.
Arkadaşlar yorumlar için herkese teşşekkürler bu arada.