Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kumkale Menü

sibelsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çk hoş olmuş eline sağlık

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel şık bi menü olmuş eline sağlık

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok güzel olmuş eline sağlık, yalnız çatalın üzerindeki S yi anlayamadım.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
kardeşim bende bir restorant açıom amerika bu çalışmanı cdr olarak ata bilirmisin bir küçük değişikle bende bunu kullanmak ıstiyorum kabul edersen

Kusura bakma alaturca76, ben bu işi ticari amaçla yapıyorum. İstediğin şekilde sana yardımcı olamam. Ki herhangi bir yere yaptığım herhangi bir çalışmayı başka yerde bir daha kullanmam.

Çok güzel ve hoş olmus eline sağlık :D Onay Verdim ! :D

:lol:

Güzel olmuş. Çatalda niye kurdele var?

Aslına bakarsan bu sorun bence ' yazı fontunu neden ....... kullandın?' demek gibi. Herhangi bir çalışma yaparken konuya göre amacım ya narinliktir, ya dehşettir, ya çılgınlıktır, ya oturaklılık ağırlıktır,ya şirinliktir, yada vs vs dir. Menüsünü yaptığım mekanı, bir çatala bağlanmış kırmızı kurdela, mekanın inceliğine, ağırlığına, saygınlığına uygun bir görsel olarak yorumluyorum kafamda. Ki ek bilgi, kullandığım o görseli ben fotoğraflamadım. Hazır bir dia fotoğrafı.

çok lüks olmuş. eline sağlık! (menü değil, aslen Mönü dür.Nedendir bilmem ama hep böyle gelmiştir hala da böyle gider. Mönü ye Menü deriz.)

Mönü fransızca bir kelime. Türkçem derinlemesine iyi değildir ama bildiğim kadarıyla menü, mönü nün türkçedeki karşılığıdır. Ha şuna eminim, türkiye'de, türkçe olarak menü kelimesini kullanmak daha doğru. Zaten fransızcayıda sevmem fransızlarıda... :angel:

Çok güzel olmuş eline sağlık, yalnız çatalın üzerindeki S yi anlayamadım.

Çatalın üzerindeki S, büyülü bir rüzgar efekti. Sadece görüntü amaçlı yaptım.

Arkadaşlar yorumlar için herkese teşşekkürler bu arada.

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence taklit kokmuyor son derece hoş ve orjinal duruyor bişeyleri anımsattığı doğru ama renginin kırmızı olmasından kaynaklanmış olabilir bence harikulade olmuş eline sağlık :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanın küçük halinde ayrıntılar pek belliş olmuyordu fakat büyük yükleyince gayet net.Güsel bir çalışma olmuş emeğine sağlık.

UnKnOwNReaL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ağır ve güzel bir çalışma olmus ama arka sayfadakı fontlar uyumlu degıl eger basılmadıysa degıstırmenı tavsıye ederım

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok şık eline sağlık yanlız yazıların fontunu değiştir ve okadar kalın font kullanma.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
gercekten güzel olmus kirmizi cekicilik katmiş ve orjinal bir çalişma olmus renk secimi güzell ellerine saglikk

grafiks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık güzel çalışma olmuş