delikarga
🌟Usta Tasarımcı🌟
Başarıdan uzak ve amacına hizmet etmeyen bir tasarım olmuş,İnsanlar böyle bir küp sekeri raflarda seker olduğunu düşünüpte bu ambalajı şeker diye almazlar bence birde önyargılı olmasa bile müşteri bu ambalajın içinde şeker olabileceğini düşünmez...
Klasik ambalaj tasarımlardan uzak olması elbette önemli ama bide amaca hizmet etmek diye bişey var...Yaptığınız tasarım ne kadar güzel olursa olsun amacına hizmet etmiyorsa bir değer tasımaz,yaptığınız ambalajın içinde küp şeker var dışında istanbul resmi köprüler beyzier eğrileri ne alaka hele sarı renk seçimide bir facia bir grafiker olarak değil bir tüketici olarak yaptığım eleştiriyi dikkate almanız dileğiyle...
Emeğinize saygım sonsuz ama ben bu şekilde düşünüyorum...
görsel olarak hoş bir çalışma ama muhittin7 ye katılmamak mümkün değil. ambalaj tasarımında alışılmışın dışında birşey yapmak risk. çünkü pek çok şey çizgiler şeritler vs.. aklımıza bazı markalar ve konseptler ile kazınmış durumda. gıda ambalajlarında genel kullanım rengi kırmızı ve tonları yani sıcak renkler kullanılması tüketicinin algısına yardımcı olur, yeşil ve tonlarınıda doğayı anımsattığı için kullanabiliriz. "Şeker" ürünümüz ise saf, sade ve beyaz bir ürün ile tat alma duyularımızı birleştirebileceğimiz bir tasarım daha hoş olur bence. ve bu şeker sadece istanbulda mı tüketilecek yada ürün ihraç malı ve istanbul üzerinden bir çağrışım yapmak istedik bilemiyorum. çizgilerinde ki karışıklık klasik ve çağdaş çizgileri birleştirirken oluşmuş... iyi çalışmalar