Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

küp şeker (ŞENEFE)

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
Başarıdan uzak ve amacına hizmet etmeyen bir tasarım olmuş,İnsanlar böyle bir küp sekeri raflarda seker olduğunu düşünüpte bu ambalajı şeker diye almazlar bence birde önyargılı olmasa bile müşteri bu ambalajın içinde şeker olabileceğini düşünmez...

Klasik ambalaj tasarımlardan uzak olması elbette önemli ama bide amaca hizmet etmek diye bişey var...Yaptığınız tasarım ne kadar güzel olursa olsun amacına hizmet etmiyorsa bir değer tasımaz,yaptığınız ambalajın içinde küp şeker var dışında istanbul resmi köprüler beyzier eğrileri ne alaka hele sarı renk seçimide bir facia bir grafiker olarak değil bir tüketici olarak yaptığım eleştiriyi dikkate almanız dileğiyle...

Emeğinize saygım sonsuz ama ben bu şekilde düşünüyorum...

görsel olarak hoş bir çalışma ama muhittin7 ye katılmamak mümkün değil. ambalaj tasarımında alışılmışın dışında birşey yapmak risk. çünkü pek çok şey çizgiler şeritler vs.. aklımıza bazı markalar ve konseptler ile kazınmış durumda. gıda ambalajlarında genel kullanım rengi kırmızı ve tonları yani sıcak renkler kullanılması tüketicinin algısına yardımcı olur, yeşil ve tonlarınıda doğayı anımsattığı için kullanabiliriz. "Şeker" ürünümüz ise saf, sade ve beyaz bir ürün ile tat alma duyularımızı birleştirebileceğimiz bir tasarım daha hoş olur bence. ve bu şeker sadece istanbulda mı tüketilecek yada ürün ihraç malı ve istanbul üzerinden bir çağrışım yapmak istedik bilemiyorum. çizgilerinde ki karışıklık klasik ve çağdaş çizgileri birleştirirken oluşmuş... iyi çalışmalar

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence başarılı..sadece renklerde daha değişik oynamalar yapabilirdin..

kinghanbay

🌱Yeni Üye🌱
küp şeker ambalajı bu kardeş biraz pro ambalajı gibi olmuş. nede olsa tatlı bişeyi anlatman gerekmektedir.bence amacı dışında olmuş. şekerin o beyazlığını bence atlama

sahincoban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.refleksgazetesi.com
aynı ögelerin ikişer kez kullanılması gözümü yordu... küp şeker yazısı yerine klasik dışı duran tasarımına klasiktende bir parça koyup küp şekeri doğal haliyle koyulması sanırım biraz daha iyi olurduyu haddim olmadan söylemek isterim... saygılar...

birozen

🌱Yeni Üye🌱
Değişik olmuş direk şeker resmi kullanmamış olman kullandığın kontrast renkler oturmuş emeğine sağlık

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet güzel olmuş.Ama ...
Ortada bulunan siyah ve sarı şeridi daha yukarı alıp üstte logo ve yazı dışında başka bir alan yaratarak ve arka fonu kullanmadan (yasa opacity düşürerek) boş bir alan yaratsanız,
bu alandada şeker kullansaydınız daha ii olabilirdi diye düşünüyorum.Birdeneyin belkide daha ii olur.Emeğinize sağlık.......

ÖZDEMİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence hoş olmuş bir grafiker olarak değilde bi alıcı gözüyle bakmak gerekir bazen ellerine sağlık....

kaptan1984

🌱Yeni Üye🌱
küp şekeri anımsatan sadece fincan var başkada bişe yok iyi bi çalışma ama şekele ilgi kuramadım ben açıkcası

blade27

🌱Yeni Üye🌱
çok şık bir tasarım eline sağlık

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
ambalaj tasarımında, görsellik ambalaj içindeki ürünü tamamlamalı. müşterilerin alışveriş alışkanlıkları düşünüldüğünde bu ürünün ilk anda alıcıya ulaşması ve satın alınması çok zor geldi bana. renk anlamında en büyük sıkıntı siyahın kullanılması. gıda sektöründe bana göre siyahın ağırlıklı bir yeri olamaz. Hijyen hissini doğal hissi uyandıracak renkler kullanılmalıdır. "her eve lazım" sloganı da bu çalışmaya uymamış bence. iyi çalışmalar

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş emeğine sağlık

cxxxn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Küp şeker ambalajında İstanbul vektöreli ne alaka? Ama zeminde kullandığın desenler güzel.