Çok tatlı olmuşlar,gayet güzel,tadına da bakabiliyor muyuz:D
Sadgraf 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 5 May 2009 Mesajlar 285 Tepkime puanı 23 17 May 2009 #21 Çok tatlı olmuşlar,gayet güzel,tadına da bakabiliyor muyuz
B bilgilknur 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 775 Tepkime puanı 32 17 May 2009 #22 grafikçe_' Alıntı: değişik bir teknik olmuş..ama çok sevimliler gerçekten yaemeğinize sağlık..verdiğiniz link için de tşk ler ayrıca.. Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Linki inceleyin resim teknikleri tamaiyle mevcut,ben tüm derslerini tamamlayamadım henüz. mawi06' Alıntı: güzel çalışmalar ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Dilara GENÇYILMAZ' Alıntı: Gerçekten çok güzeller.. Gerçekten çok başarılısın.. Ellerine emeğine sağlık.. Genişletmek için tıkla ... Sağol canım beğenmene sevindim Sadgraf' Alıntı: Çok tatlı olmuşlar,gayet güzel,tadına da bakabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla ... Tabii buyrun Teşekkür ederim.
grafikçe_' Alıntı: değişik bir teknik olmuş..ama çok sevimliler gerçekten yaemeğinize sağlık..verdiğiniz link için de tşk ler ayrıca.. Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Linki inceleyin resim teknikleri tamaiyle mevcut,ben tüm derslerini tamamlayamadım henüz. mawi06' Alıntı: güzel çalışmalar ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Dilara GENÇYILMAZ' Alıntı: Gerçekten çok güzeller.. Gerçekten çok başarılısın.. Ellerine emeğine sağlık.. Genişletmek için tıkla ... Sağol canım beğenmene sevindim Sadgraf' Alıntı: Çok tatlı olmuşlar,gayet güzel,tadına da bakabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla ... Tabii buyrun Teşekkür ederim.