Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Küresel ısınma afiş çalışması

yucelx

🌱Yeni Üye🌱
herkese merhaba arkadaşlar ben bir lise öğrencisiyim ve resimden bi dönem ödevim var afiş tasarım konusu küresel ısınma ben bişeyler düşündüm ama hdr yi tam bilemediğim için tam yapamadığım bi çalışmam var bunu sizlerle paylaşmak istedim bir dünya ve altına da bir çeşme var boşluğa su akıtıyo afişin sloganıda 'sularımız nere akıyor' olarak düşündüm altarfa kaba taslak bi yapılmışnı koydum bunu daha da geliştirebilecek abi lerim ve dostlarım varsa yardım ederlerse çok sevinirim yakında ödevi teslim edeceğim fikirlerinizi bekliyorum

eskizz:
asdddd.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
' Sularımız nere akıyor' nedir pardon!? 'Nereye' ne zamandan beri 'Nere' diye yazılıyor?

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
birazdaha uğraşılabilir gibi
bence basit olmuş
başarılar..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hdr nin ne anlama geldiğini öğrenmenizi tavsiye ediyorum.. HDR tam açılımıyla High Dynamic Range demektir. Son zamanların gözde dijital manipülasyon şekli hdr de, işinizin içinde ne bir fotoğraf çekimi, nede bir hdr efekti var?

Ayrıca Emmst ve yasemin dikkat edilmesi gereken konuları yazmışlar.

halley

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir iyi olabilir ama uygulama çok zayıf.

Nere akıyor! değil.
Nereye Akıyor?

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
slogan daki nere nereye olmalı..ve de slogan vurgulu ve biraz daha büyük olmalı,sonuçta afişte verilmek istenen düşüncede slogan çok etkilidir ve dikkat çekici olmalıdır.....çeşmeyi de biraz dünyaya yedirirsen kopukluğunu önlemiş olrsun..başarılar..

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sularımız nere akıyor? evrene Evren neresi ? arka bahçemiz Peki sorun ne? Hiç!