Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kursda yaptıgım hastane calısması - Farabi Hastanesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
nadim arkadaşım senin çalışmanın patentini flan almadık merak etme niye uzatıosun

Hexen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoş değil yaptığın alıntı yapılan bölümler olduğunu belirtebilirdiniz.

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gerçekten yapılan arsızlıktan,emeğe saygısızlıktan başka birşey değil alıntı filan yok yapılan aynen alınmış ..

Nadim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nadimomur.com.tr
nadim arkadaşım senin çalışmanın patentini flan almadık merak etme niye uzatıosun

Bak arkadaşım ben yazılanları okuyorum ama sırf konu uzamasın diye birşeyler yazmaktan kendimi alı koyuyorum..

Siz bu mantıkla giderseniz sizden grafiker filan olmaz.. Birincisi benim çalışmam alınmış %80 'lik kısmı değişmemiş kafanıza göre kullanıp kendi çalışmanız diye sunum yapmışsınız. Ben hakkımı arayıp sizi uyarmaya kalktığımda bana edep adap ve uslup öğretiyorsunuz...

Siz bu işe biraz gönül verseniz durumun ne kadar kötü bir şey olduğunu anlar bana yapıcı bir şekilde gelirdiniz bende inanın size öyle yapıcılıkta gelirdim.

Daha da sertleşmeden mesajımı kısa kesiyorum...
Sen istesende bu çalışmanın patentini filan alamazsın benimde zaten öyle derdim yok..

Bu konuyada bir daha cevap yazmıcam ..
Anladımki karşımda adam gibi bir muhattap bulamıcam...

Bu arada bana destek veren yada yapıcı olman için mesaj yazan herkese teşekkür ederim..
İnanın ben normalde çok sakin ve yapıcı bir insanımdır .. Ama bu arkadaşlar okadar yüzüstüne çıkmak
istiyorlarki oyüzden böyle gergin oluyorum.

ua-konya

🌱Yeni Üye🌱
alıntınıza baslatmayın ....kursta yaptıgım calısma dıyom sıze..artis artis konusmayın terbıyesız falan ....alıntımı dıye sorun bende cevabını verım

kursta dıyom ...sız bıraz akıllı olsanız, benım acemı oldugumu anlar bole artis artis konusmassınız

aynı tasarımı yapmak ayıpmı!ogrenmeye calısıyoz burda..ilk basta aynısını yaparız.snra uzerınde deısıklıkler yaparız..ya harbıden konusmasını bılmıyosunuz..sızın yaptıınız ayıp

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
hem suçlu, hem arsız... Yapılan çok ayıp...

ua-konya

🌱Yeni Üye🌱
seabis..düzgün konuş ..oruç oruç kafamı bozma!basgit sen bana yorum bilene yazamasssın..kimsin sen!

daha meslegin grafikerlık deıl bıde bana yorum yazıon

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha meslegin grafikerlık deıl bıde bana yorum yazıon

Mesleği grafiker olmayanlar yorum yapamaz diye bir şey yok değil mi? Belki sade bir vatandaşım belkide bu yolları aşındırmış biriyim... İmzanın, tiltin ne gibi bir önemi kalmış ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...