Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kursta yapmış olduğum ilk kartvizit çalışmam Garden Cafe

q4ms3_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
karvizit.jpg

Son düzenleme:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
gereğinden fazla sade olmuş isim ve telefonlar o kadar küçük olmamalı kartvizite koyduğun vektörler daha ön planda olmuş

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk karvizit tasarımına göre güzel olmus oldukça başarılı. Fakat diğer kartvizit tasarımları ele alırsak kötü olmus. Ama dediğim gibi başlangıç güzel :). Başarılar...

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazıları daha büyük ve ortada yaparsan güzel olur :)

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk kartvizit tasarımınız ise başarılı, daha güzel olmasını istersen adres vs. gibi alanları 7-7,5 punto isim 8,5-9 Logo veya reklam yazın ise 12-13 punto olmasına özen göster ve karta bakıldığı zaman boğucu bir havası olmasın yani karşıdaki insana kartvizitini verdiğin zaman onu cüzdanında veya üzerinde taşıma özenini göstersin ve en önemlisi tasarıma başlarken kartdaki renklerin ve kesimin baskı sonrası sorun yaratmıcak şekilde dizaynı düşünmen gerekirki bu kartında bu dediklerim muvcut fakat genel olarak başarılısın...başarılar

q4ms3_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese çok teşekkür ederim dediğim gibi programa çok hakim değilken başlamıştım öyle olmasına rağmen azda olsa başarılı bulmanıza çok sevindim.Yorumlarınız gerçekten benim için önemli gelen iyi veya kötü eleştirileri görüp daha çok çalışıyorum :) tekrar teşekkürler

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
o arkaplandaki şefaf vektörleri kendin mi çizdin ? çok yamur kenarlıkları

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Keşke olmuş diyebilseydim. Çizimlerini farklı tasarımlarda kullan bir kartvizin bu kadar süslemeyi kaldıramaz. Daha sade halini görmek istiyorum. (ARKADAŞIM) :)

q4ms3_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kullanılan numara tamamen uydurma bi numaradır..

diğer tasarımlarımda umarım basarılı olurum cok cok tesekkür ederim desteğin için (ARKADAŞIM) :)

selinaa_a

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kartvizit biraz goz youro gıbı geldı bana ama daha ıyılerınıde yapabılcene emınım..

altansel

🌱Yeni Üye🌱
evet son yoruma katılıyorum arka fondaki çizm simetrik ve düzgün değil kartvizit demek bence işyerinin kişiliğini ve kalitesini gösterir yani kendin olan şey kart demek bence kişilk demek. ilk çalışmaya göre yaratıcılık güzel fakat uygulama yanlış değerli kardeşim. Başarılar