Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kurtlar Vadisi Dvd Kapak Tasarımı

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
naaab9a0c69344b13e84fdd.jpg

freehand ve photoshop kullandım.

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.

Daha öncede bir çok defa aynı hatayı yapıyorsunuz. Evet çalışmanız DVD ambalajı olabilir fakat tasarımınızın ismi Kurtlar Vadisi Dvd Kapak Tasarımı değil mi?

Lütfen kurallara uyunuz aksi taktirde hatalı başlıklarınızın tümü kapatılacaktır.

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok tşk ederım arkadaşım.

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
fena görünmüo ama "biz racon kesmeyiz kafa keseriz" yazısı iyi gitmemiş bence

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Orta düzey bir çalışma olarak görünmekte ilk bakışta,arkadaşların belirttiği gibi "Biz racon kesmeyiz kafa keseriz" bölümü atılmalı ters karşılanır Emeğinize sağlık.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Açıkçası sıradan olmuş bence ortada bir silah ve 2 tane fotoğraf var.Başka birşey göremedim ben.Bence daha farklı göze çarpan birşeyler yapabilirsin.Arka kapak kısmında filmden görüntüler koyabilirsin.Ön kapak daha canlı olması gerekir bence.Emeğe sayg duyup elinize sağlık diyorum...

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
vadinin orjinal fontunu[Ringbearer] kullansaydın ve yeni sezondan etkili fotoğraflar kullansaydın daha koş olurdu.Kolay gelsin..

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eski bir çalışmamdı.yorum için tşk ederim.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
yukardaki eleştiriler font olsun kullandığın azı olsun racon değil kafa keseriz falan bunların yanı sıra bu dizide bir kişi mi oynuyor? hem dvdnin ön hemde arka kapağında aynı kişi var? başka oyuncumu yok dizide?

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana göre yok.bana göre sadece o oynuyor.diziyi izlemiyorsan yorumlarınada dikkat et.kapakta olan biten herşey dizide geçmektedir.kendim uydurmadım.kendi zevkim kendi düşüncem.

unutmabeni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kanımca arka kapaktaki "biz racon kesmeyiz kafa keseriz" muhabbeti RTÜK tarafından yayınlanacağını zannetmiyorum. :) Dikkat!