Neler yeni

Kurumsal logom | Yorumlarınızı bekliyorum

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Logo olarak bu çizimi beğenmedim ki renk geçişlerinin olması da bence dezavantaj ...

salieris

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkaplan beyaz olmalı ve çalışma vektörel olmalı bence.

moon335f

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle elinize sağlık bence renkler çok uyumlu fakat kullanılan yazı karakteri gözü yoruyor. ''Champignon'' yazı karakteriylede denemenizi öneririm... iyi çalışmalar...

FLowDesingeR

🌱Yeni Üye🌱
İlk önce yorumlarınız için teşekkürler :)
"Champignon" fontunu denedim pek iyi olmadı yazının ana rengi beyaz zaten ama oda güzel duruyor göz yorması normal çünkü gölge çok baskılı...

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaza yaza bir hal oldum... bir isi yapıyorsanız biiraz arastırın... zaten bu is bu yüzden ucuzladı memlekette...

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yaza yaza bir hal oldum... bir isi yapıyorsanız biiraz arastırın... zaten bu is bu yüzden ucuzladı memlekette...

Logoyu yapan arkadaş henüz öğrenci... Çalışmalarında kusur olması gayet normal böyle bir yorum yapacağınıza ona fikir verseniz onun için daha faydalı olurdu.

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasım sen avrupadaki öğrencilerin çalısmalarını gördünmü hiç... kaldıki üstüne bastın öğrenci adamın herkesten çok arastırma yapması lazım... okuması lazım ben... bende zamanında bir öğrenci olarak söylüyorum öle hava olsun diye değil...

FLowDesingeR

🌱Yeni Üye🌱
Dahaca 2 yıldır uğraşıyorum sürekli araştırma, deneme yapıyorum buda şimdilik bir deneme ben bunu buraya görüşlerinizi almak ve nedenlerini öğrenmek dahada geliştirmek için koydum Avrupa'da ki öğrencilerle kıyaslıyorsun ama onlardaki imkan burada yok ben sadece kendi araştırmalarımla bu kadarını çıkarta biliyorum ve yaptığım afişler tabelalar vs. beğenildi. Benim elimdeki imkanlar kısıtlı ne kurs gördüm ne birsinden yardım sadece orta düzeyde program kullanımım, hayal gücüm ve fikirlerim var. Ben fikirlerimin çoğunu gerçekleştiremedim çünkü yeterince imkan yok şimdi Avrupa'da ki öğrencilerle kıyaslamazsan sevinirim. Yinede görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkürler.

WTDestek

🌱Yeni Üye🌱
floresan yansıma yerine sabit ve dinamik renk seçersen daha güzel olur.