Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kurumsal Site Tasarımı..!!

webariza

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat hiç konu açmamıştım.Web sitemi yeniliyordum, bi paylaşım dedim yorumlarınızı bekliyorum...
34256236.jpg

:iloveyou:​

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
çok sade olmuş en azından birkaç içerik ekleyebilirdin ama renklerden bahsediyorsan bu bir güvenlik sitesi olabilir tabi onun için kodları iyi yazman gerekir

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
bune kardesım kartvizite menu koyup vermıssın sankı ve çok sadece tek renk kullanmıssın hiç görünür bişey yok logoda matbaa adını okumasam ne greenpeace'n sitesi zannederım.. o çarpılar nedır anlamadım çok anlamsız olmus onları kaldırmalısın bence.. onlıne destek flnda olmaz iletişime koyarsın hepsınıde kurumsal bı sıte gıbı hiç değil daha çok kendıne sıte yapmaya çalısan amötör bırisi gibi olmus.

webariza

🌱Yeni Üye🌱
çok sade olmuş en azından birkaç içerik ekleyebilirdin ama renklerden bahsediyorsan bu bir güvenlik sitesi olabilir tabi onun için kodları iyi yazman gerekir

bune kardesım kartvizite menu koyup vermıssın sankı ve çok sadece tek renk kullanmıssın hiç görünür bişey yok logoda matbaa adını okumasam ne greenpeace'n sitesi zannederım.. o çarpılar nedır anlamadım çok anlamsız olmus onları kaldırmalısın bence.. onlıne destek flnda olmaz iletişime koyarsın hepsınıde kurumsal bı sıte gıbı hiç değil daha çok kendıne sıte yapmaya çalısan amötör bırisi gibi olmus.

Haklısınız galiba ama zaten yarım saat bile uğraşmadım öylesine can sıkıntısı ile yapılmış bir tasarım...
Emek olmadan hiç bir şey olmaz!!