Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kusura bakmayın, fazla acemice :)

ayshenx

🌱Yeni Üye🌱
Barış Akarsu hayranı olarak onun anısına yapılacak olan festival için hobi olarak bir afiş hazırladım, afiş hazırlamak için bilinmesi gereken hiç bir konuda eğitim almadım tamamen el yordamı ve göz zevki ile hareket ediyorum, iyi olmam için acımasız eleştirlerinizi bekliyorum... :)

4908.jpg

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
çok sıfır çalışmışsın bence. valla ben zamanında baskıcısından bıçakçısına kadar az azar işitmedim... barış akarsu yazısını az içeri al sen al ;)

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
barış akarsu yazsını çerçevenin içine alıp, fontun içine gömdüğün dönerli şeyleri kaldırıp, rengini de düz siyah ya da sarı tonları iyi olurdu hani:)

eline sağlık!

caanvar

🌱Yeni Üye🌱
hep düşünmüşümdür ve mantıklı bir cevap bulamaşımdır nasıl olur birinci geleneksel,
yani bu 1. nereden geliyor da geleneksel oluyor. öncesi olmayan şey nasıl geleneksel olur,
bu konu sadece burada yazılmış değil biçok yerde 1. 2. ve 3. geleneksel sözcükler kullanılmakta,
kanımca bir olayın gelenek olabilmesi bir asır veya orada yaşayan bir ortalama insan hayatının geçmesi gerekir.

taurusclk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
acımasız eleştirilerinizi bekliyoruz demissiniz ama bence oyle acımasızlık yapılacak bi çalışma değil bence sorunlar var düzeltilerek güzel bi calışma cıkarabilirsin emeğine sağlık düsünce güzel tasarım yok deyim size zaten tecrübeli arkadaşlar eksiklerinizi size bildireceklerdir

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
bu insanlara da yaranılmaz ama he... "2. geleneksel" dense bu sefer 1.si ne zaman oldu derler. üzümü ye bağını sorma boşver ;)

ayshenx

🌱Yeni Üye🌱
Benimle paylaştığınız yapıcı eleştiriler için çok teşekkürler, her birinden faydalanacağım elbette, çok çabuk yanıt verdiğiniz için de ayrıca çok teşekkürler...

Bu arada taurusclk yüreklendirdiğin için çok teşekküler,sorunlar nedir yazarsan da çok sevinirim.

caanvar, bu bir anma etkinliği olduğu için bunun sürekliliği, devamlı olması konusunda bir temenniyi, bir dileği vurgulamak adına seçilmiş bir kelime geleneksel kelimesi...

ayshenx

🌱Yeni Üye🌱
Bu da 2. çalışmam...

5321.jpg

afişteki yazılar konusunda bende terddütteyim çok güzel olmadılar, bu da benden özeleştiri... diğer eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkürler...

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Lütfen aynı konuya ait afiş çalışmalarınızı farklı konu olarak açmayınız. Ben iki konuyu birleştirdim.

Saygılarımla

ayshenx

🌱Yeni Üye🌱
Lütfen aynı konuya ait afiş çalışmalarınızı farklı konu olarak açmayınız. Ben iki konuyu birleştirdim.

Saygılarımla

Açıkçası aynı konuda farklı başlık açılmaması gerektiğini bilmiyordum,uyardığınız için ve birleştirdiğiniz için teşekkürler,benden de saygılar :)

atamanuysal

🌱Yeni Üye🌱
1 - 1. geleneksel olmaz
2 - afiş yaparken algılamayı yakalamak için yazıları kenarlardan 5'er cm içeride ve olabildiğince ortada bırak
3 - yazılarını karmaşanın içine sokmak yerine net okunur yap. Yap ki derdini anlatabilesin

https://img117.imageshack.us/img117...dlara asılmıştır çalışma şeklini tekrar düşün

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazilar kenara cok bitisik

ayshenx

🌱Yeni Üye🌱
Bu çalışmada ( 29 haziran Barış Akarsu' nın doğum gününde ki aynı gün trafik kazası meydana gelmiştir ) 29 Haziran 2008 tarihinde Bodrum kavşağında trafik terörünü lanetlemek adına yapılacak olan eylem için hazırlamış olduğum afiş....gerçi bu çalışma profesyonel olmayan kendi portföyüm için yapılmış bir çalışmadır...

836.jpg

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok karışık olmuş. Biraz daha çalışmalısın.

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşım ne yalan söyliyeyim bana da bir kitap kağağını andırdı ama yinede yapılan ilk çalışma olarak o kadarda fena değil biraz daha üstünde çalışırsan daha güzel şeyler çıkacağına eminim kolay gelsin. diğer çalışmalarına gelince onlar biraz karışık olmuş