Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kutu tasarımı (siftah benden olsun)

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
sanırsam meetalizeden bahsediyorsun
şimdi parlak selefon atılsa içi karton rengi olduğu için kendini gösteriyor ve kötü duruyor
meetallizeden de güzel durur ewt ama benim tercihim mat selefon çünkü içini çok klas ve sade gösteriyor
not: meetalize yazarken e nin birini fazla koymamın nedeni orayı yıldızlarla sansürlüyor anlamadığım şekilde

o yıldızların sebebi forumlarda bazı kelimeler sansürlenir yönetim tarafından
sansüre takıldın yani

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
şimdi daha açık oldu
peki baklavada konacaksa neden içi mat selefon
aliminyum selefon daha iyi olmazmıydı?

hocam o bahsettiğiniz selefon kanserojenli maddeler içerdiği için yasaklandığını duymuştum. bence baklava kutusu için en güzeli sedef tir. (iç kısım için tabi)

tasarım fena olmamış bir pastane için. genelde sadece ve ağır istiyorlar pastaneler çizgisel hatlar daha güzel yapıyor kutuyu.

eline sağlık.

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet güzel bir tasarım. elinize sağlık:)

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
köşelere ufak vektörler (çiçek falan) olsa açar sanki biraz yine 2 renk olsunda

limitsizim

🌱Yeni Üye🌱
Şimdi çıksam pastaneye gisem 1 kg baklava alsam buan benzer bir paketle baklavacı bana uzatıcaktır baklavayı yanı demek istiyorumki öle bişey olmalıkı baktıgımız zaman işte sanatçının ustalıgı ayrıcalıgı burda demeliyiz biraz daha degişik olabilirdi iyi çalışamlar...

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
wolphin... eline saglık ama xtrax ın goruslerıne katılıyorum. bu arada cidden cok sade olamu. tamam kutular sade olmalı ama bence buna biraz hareket wermek bızım elımızde yanı bu kutuyu alalım rafta ust uste dizelim. en uste de musteri marka gorebılsın dıye bır tane gorunur acı yerlestırelım. sımdı bu yapıya gore calligraphic (estetik cizgiler) kullanmak suretiyle gorunur alanlarsa varak yaldız veya kısmi lak uygulaması ıle bu kutu daha nezih ve albenısı olan bı sekle donmez mı (tabı bu dedıklerım malıyetı artıdıgı ıcın musterı kalmıs bısey)

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sade ve güzel bi calışma tebrik ederim

megara

🌱Yeni Üye🌱
selaaaaammmmm:)ben yeni kayıt yaptırdım:)

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş eline sağlık, bu kaç kiloluk tatlı için 1 kg luk mu acaba

kullanıcı001

🌱Yeni Üye🌱
sadelik evet güzeldir haklısın fakat ben bu tarz bi çalışmada sadelik denildiği zaman ilk önce zerafet derim ve beyazı tercih ederdim kurumsal renklerini logolarda kullanabilirdim kendi yorumum tabiki emeğine sağlık genede tabiki müşteriye görede davranmak gereklidir bence sende o şekilde bir yol izlemissin

buket34vip

🌱Yeni Üye🌱
Sade ve Güzel evet kaTıLıOrum ama arKada$ım kLasik bi modeL değiL mi senCe..çoĞu firmada benZer renkLer ve çiZgiLer kullanıLmı$..ßéLki Daha FazLa ÇaLı$ıLırsa daHa güZel birşey ortaYa çıkaBiLir.. EMEĞİNE SAĞLIK

MiKrOp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaş ısrarla sadelikten ve maliyetinden bahsediyor. Demekki müşteri istemiyor. az maliyetle ve sade olucaksa da bundan iyisi can sağlığı diyorum. üstelik tonlarda güzel.
Nedemek üzerine pasta resmi felan koysaydınız iğrenç olurdu bence.

Bu hali güzel arkadaşım zaten iş işten de geçmiş şu son yorumlar boşuna kutu artık evlerin çöp'lerin dedir herhalde :))
Emeğine yüreğine sağlık. bence artık yorum yapılmasın :)) yada TARİHLERE baksınlar:)))

Sürçi lisan etti isem affolaaaaaaa :D

kiyidakiadam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.timsajans.com
Bence Önemli olan bu işlerde baskı ve renk kıstlaması sonrası deneme yanılma ve üretme,farklılık da burda zaten

rotasiz

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaslar yine guzel bir tasarim meydana cikarmissiniz kutu cizimini hangi programda yaptin ogrenebilirmiyim arkadasim.iyi geceler