Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kutu tasarımı (siftah benden olsun)

YAVUZAFYON

🌱Yeni Üye🌱
renkleri iyi ön kulaktaki fazlalık kaldırsanız iyi olur katlandıgı zaman gözükmez yanlara koymak daha iyi bu üçgen çekli kırımlara 0 a 0 oldugu için kesimdeki ardaş zorlana bilir

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Arkadaş ısrarla sadelikten ve maliyetinden bahsediyor. Demekki müşteri istemiyor. az maliyetle ve sade olucaksa da bundan iyisi can sağlığı diyorum. üstelik tonlarda güzel.
Nedemek üzerine pasta resmi felan koysaydınız iğrenç olurdu bence.

Bu hali güzel arkadaşım zaten iş işten de geçmiş şu son yorumlar boşuna kutu artık evlerin çöp'lerin dedir herhalde :))
Emeğine yüreğine sağlık. bence artık yorum yapılmasın :)) yada TARİHLERE baksınlar:)))

Sürçi lisan etti isem affolaaaaaaa :D

benim düşüncelerimi dile getirmişsin helal olsun
ne kutu yapmışım valla yorun rekoru kırdı :D
ama iş işten geçeli baya oldu hatta geçen aradılar bitmek üzere dediler aynısından bidaha basalaım dediler :) o kadar olmuş yani
yinede herkese tşk. ederim yorumlar için

erdallic

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım sen kutu tasarımında yenisin galiba kutunun altı adres için boş kalır diye bi kaide yok.ben ambalaj tasarımları üzerine yillardır çalışıyorum. diğer arkadaşımızın yaptığı örnekte bi çok çalışma yaptım ve hepside basıldı. ama kesimde hiç bi sorun yaşamadık. kesimci ayarı düzgün yaparsa hiç bi sorun olmaz. ayrıca o kurdele şeklindeki çizimi kutuyu sarsın. daha güzel olur. senin yaptığın tasarım çok sıradan. arkadaşım bu benim fikrim. yine de sen bilirsin