Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lale festivali :)

uzman1991

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilimanaokulu.com
afis1.jpg

Afişimi yalnışlıkla buraya koymuşum.Geride alamadım kusura bakmayın...;)

Benzer konular

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma sizin mi ? büyükşehir logosunun etrafında beyaz çerçeve var gözünüzden ya da gözlerinden kaçmış. Kolay gelsin.

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dünya Afiş Örnekleri bölümü burası yanlış yere açtın sanırım. Farketmiş olmana sevindim. Fontlarda oynamalar yapabilirsin "bıraklım istanbul eski rengine kavuşsun" yazısı çok silik kalmış. Ayrıca ordada harf yanlışlığı yapmışsın :) Ellerine sağlık. Kolay gelsin.

uzman1991

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilimanaokulu.com
Harf yalnışlığını göremedim =)
Aslında silik kalmasının sebebi lale bahçemin denizle buluştuğu anı kapatmak istememem.Oradaki buluşma çizgisi baya hoşuma gitti.Yazısı koymıcaktım.Çok boş oluyo gibi geldi.Kararsızlıktan öle oldu işte :D

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
"kavuşşun" yazmışsınız.

uzman1991

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilimanaokulu.com
Hayda tüh Acele işe şeytan karışır.Yetiştircem derken gözden kaçırmışız orları :D Salı günü teslim etmiştim.Yorumların için tşk.Hatalarımızı sayenizde görüyoruz.İyi geceler.:)

salvador7

🌱Yeni Üye🌱
Font cesitliligi isi daha iyi hale getirmez aksine bilincsizce kullanildigi icin okunaksizlastirir. Gorsel secimiyle ilgili cok sey soylenebilir ama sadece sunu soylemekle yetinecegim Lale gorseliyle arka plandaki istanbul gorseli ayni yerden isik almadiklari icin birbirlerinden cok net olarak ayrilliyorlar ve butunluk bozuluyor...Size tavsiyem bol bol print, luerzers archive gibi onemli tasarim dergilerini incelemeniz olacaktir. Saygilarimla.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Konunun yanlış yere açılması:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

uzman1991

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilimanaokulu.com
hayda artniyetim yoktuki.Forumlarda dolaşıyodum.Yalnışlıkla buraya yollamışım mesajımı nasıl silineceğinice beceremedim :D: sile biliyorsanız silin.Doru yere koyarım.hata bende kusura bakmayın =)

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bölüm bitirme çalışması diye birşeymi okudum? Grafik bölümü bitirme projesi mi?