Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Layer'ın özelliklerini başka bir çalışmaya taşıma

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org
Arkadaşlar bir çalışmadaki layerları başka layerlarda kullanmak istiyorum.Yani birinci çalışmadaki layera uygulanan işlemlerin ikinci çaılşmadaki layerdada aynen uygulanmasını istiyorum. Bunu bir türlü beceremedim arkadaşlar.

https://www.grafikerler.net/peygambere-sevgi-ve-genclik-gecesi-afis-calismam-t46185.html

linkteki afişin konseptine uygun olarak A5 ebatlarında davetiyeler yapacağım da layerları aynen geçiremedim davetiyeye. Acaba nasıl yapabilirim bunu?Şimdiden teşekkür ederim.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Layerlarını kullanmak istediğiniz çalışmayı açın. Davetiyenizi açın. Her iki çalışmayı da sağ üstteki kareye sarak küçültün. "v" ye basın taşıma aracı seçilecektir. Her layer'ı ayrı ayrı seçerek bu taşıma aracıyla çalışmanıza istediğiniz sırada taşıyabilirisiniz.

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org
Layerlarını kullanmak istediğiniz çalışmayı açın. Davetiyenizi açın. Her iki çalışmayı da sağ üstteki kareye sarak küçültün. "v" ye basın taşıma aracı seçilecektir. Her layer'ı ayrı ayrı seçerek bu taşıma aracıyla çalışmanıza istediğiniz sırada taşıyabilirisiniz.

çok teşekkür ederim efoja. çok işime yaradı. Allah razı olsun...