Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lazer almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben dolandırıcı gibi birşey ifade ettiğimi ifade etmedim. Sadece neden telefon ve adres yok dedim. Neyi yansıtıyorsunuz anlayamadım. HAla neden israr ediyorsunuz bu durumda. Sadece ürünlerinizi kullanan bri müşterinizden randevu alıp makinenizi çalışır durumda görmek istiyorum dedim.

şişli civarındayım ben .Buralara yakın bir müşterinizin adres ve telefon bilgilerini verebilir misiniz. Teşekkür ederim..

asi_tankur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tnrdizayn.com
şişli civarında bikaç makinamız var özellikle çağlayan mevkiğinde şişliye ne yakın olan müşterimiz sitelerinde adres ve telefon bilgileride mevcut memnun kalmassanız veya ulaşamazsanız diğer adresler için iletişime geçin lütfen..

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim. Kolay gelsin.

Başka bir adres verebilir misiniz. Mümkünse reklamcılık sektöründe olan bir müşterinizin.
Teşekkür ederim.

Savaş KÖSE

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.yueminglazer.com
Başka bir adres verebilir misiniz. Mümkünse reklamcılık sektöründe olan bir müşterinizin.
Teşekkür ederim.

merhaba sohbetinizi okudum
siteden form doldurup mail adresi ve telefon bırakırsanız size 150 adet müşteri ismi verebilirim her sektörden yardımcı olmak isteriz. ilginize teşekkürler

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba sohbetinizi okudum
siteden form doldurup mail adresi ve telefon bırakırsanız size 150 adet müşteri ismi verebilirim her sektörden yardımcı olmak isteriz. ilginize teşekkürler

Siteden formu doldurdum. Telefon ettiler ya da ettiniz. Reklamcılık sektöründen bir müşterinizle görüşmek isterim dedim. İstanbulda yaşıyorum dememe rağmen Trabzonda bir müşteri ismi vermeye kalktınız. İstanbuldan verin dedim tamam dediler ya da dediniz, cevap yok. İlk mesajımda dediğim gibi web sitenizde neden telefon ve adres yok gibi bir sorumun altında yatan kaygılarımı haklı çıkardığınız için teşekkür ederim...

asi_tankur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tnrdizayn.com
:)

Siteden formu doldurdum. Telefon ettiler ya da ettiniz. Reklamcılık sektöründen bir müşterinizle görüşmek isterim dedim. İstanbulda yaşıyorum dememe rağmen Trabzonda bir müşteri ismi vermeye kalktınız. İstanbuldan verin dedim tamam dediler ya da dediniz, cevap yok. İlk mesajımda dediğim gibi web sitenizde neden telefon ve adres yok gibi bir sorumun altında yatan kaygılarımı haklı çıkardığınız için teşekkür ederim...

ikinci kez diyorum allah aşkına siz neyin peşindesiniz bizleri yıpratmak isteyen birçok kurum kuruluş var ama biz yılmadan her sorunun üstesinden gelmeye çalışıyoruz başımız dik gizlimiz saklımız yok arayan kişinin haberi yoktur tek bir kişi çalışmıyor bizde bizi denemeye mi çalışıyosunuz mesajlarınıza baktım pek albeniliğinizi göremedim tekin biride değilsiniz her konuda herşeye mualefet olmuşsunuz ama hiçbir icraatınız yok ben size çağlayanda bir adres verdim ki şişliye çok yakın biryer yürüyerek 15 dk ordaki firmanın neyini beyenmediniz adınımı yada telefonunuzumu açmadı adresmi yanlıştı neyin arayışındasınız benim kendime ayit taş dizim atolyem var kağıthanede hamidiye mahallesinde tnrdizayn@gmail.com ulaşın açık adresimi verim yüz yüze konuşalım..

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ikinci kez diyorum allah aşkına siz neyin peşindesiniz bizleri yıpratmak isteyen birçok kurum kuruluş var ama biz yılmadan her sorunun üstesinden gelmeye çalışıyoruz başımız dik gizlimiz saklımız yok arayan kişinin haberi yoktur tek bir kişi çalışmıyor bizde bizi denemeye mi çalışıyosunuz mesajlarınıza baktım pek albeniliğinizi göremedim tekin biride değilsiniz her konuda herşeye mualefet olmuşsunuz ama hiçbir icraatınız yok ben size çağlayanda bir adres verdim ki şişliye çok yakın biryer yürüyerek 15 dk ordaki firmanın neyini beyenmediniz adınımı yada telefonunuzumu açmadı adresmi yanlıştı neyin arayışındasınız benim kendime ayit taş dizim atolyem var kağıthanede hamidiye mahallesinde tnrdizayn@gmail.com ulaşın açık adresimi verim yüz yüze konuşalım..

Yanlış anlaşmadan ve anlaşılmadan dolayı özür dilerim. Sizi ya da kişileri yıpratmak aklımın ucundan geçmedi inanın. Herşeye muhalif olmak tekin biri olmak anlamına gelmiyor.
Tekrar özür dilerim. Görüşmek üzere...

xxray

🌱Yeni Üye🌱
lazerpro

lazer almak istiyorsan Ankara da çok referansım mevcut.bütün maketçilere de sorabilirsin..iletişim.f.tosun@2eteknoloji.com

GEMSER

🌱Yeni Üye🌱
taş dizimi

slm dışarıya taş dizimi yapıyormusunuz.

GEMSER

🌱Yeni Üye🌱
slm dışarıya taş dizimi yapıyormusunuz.