Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

LOGO-ARMA-GİF ANİMASYON vb Çalışmalarım

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
Trabzon Sporlu kardeşlerimiz darılmasın onlara da hazırladım...

sekoya_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Usta bende adıyamanlıyım adıyamanın neresinden :D Hemşeri bulmak ayrı yav :D Acele yaz bekliyom bak :D

sevgiliakan

🌱Yeni Üye🌱
ya hepsi çok güzel olmuş arkadaş bunları hangi programda yaptınız.

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gif animasyonlar XARA 3D6 ile diğerleri Photoshop vb.

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟

Bu da Bir okulun web safası için hazırladığım Banner...

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟

Bu da Banner çalışmasının diğer versiyonu...

emineokatar

🌱Yeni Üye🌱
çok guzel olmuslar tebrıkler umarım bızde bu işi bu kadar geliştiririzz

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
1992 Den Kalma çalışmalalrbunlar Aş Kendini

Sen derdini söyle hele ağzındaki baklayı çıkarsana sen... HERHALDE BAYRAKLAR RAHATSIZ ETTİ SENİ... Senin çalışmalarını görelim öyle konuş.. Herkesin bir tarzı vardır... Bu kadar kişi beğeniyor da veya varsa yapıcı eleştiri yapıyor da bir sen mi böyle terso ve nezaketsiz tepeden bakıcı bir üslupla eleştiriyorsun..Eleştirmenin de adabı vardır.. Bence çalışmalarımın bazılarının içeriği seni rahatsız etmiş gibi.. :) Kendimi aşmalı imişim.. Ben kendimi her zaman aşıyorum.. Grafiker olmadığım ve hiç eğitimini kursunu da almadığım halde mesleğim de başka olmakla beraber web tasarım işini Photoshopu , Gif Animasyonu vb. çalışmaları rahatlıkla yapabiliyorum.. İşin ustalarınca da beğeni alıyorum.. Hiç bir zaman da yerimde saymıyorum sürekli kendimi geliştiriyorum yani kendimi her seferinde aşıyorum :) .. Ama sen gelmiş bozuk bir üslup ve tepedenci ve küçümser eda ile hönkürüyorsun.. Arkadaş hadi kendi yoluna ... Ben 1992'LERDE KALABİLİRİM DE SEN TAAA ARİSTO DEVRİNDE KALMIŞSIN BE. BAK NİCKİN BİLE ARİSTOGRAFİ :):)) ARİSTO DEVRİNDEN KURTUL ARTIK AŞ KENDİNİ DAHA MODERN , ÇAĞDAŞ BİR İSİM BULAMAZ MI İDİN.. :rapp: ?ARİSTOYA TAKILIP KALIRSAN BİR MİLİM İLERLEYEMEZSİN... DEVİR ARİSTO DEVRİ DEĞİL ARTIK... GEÇMİŞE MAZİ DERLER ANLAMAYANA NİYAZİ... ESKİ HAL MUHAL , YA YENİ HAL YA İZMİHLAL ...

Not: Başkalarına da mı aynı üslubu kullanmış mısın diye baktım mesajlarına hemen hemen herkese aynı üslupla moral bozucu tepedenci üslubunu kullanmışsın .. Daha bir çalışmayı bile yükleyememişsin..Yöneticiden fırçayı yemişsin ve yönetici de konunu kilitlemiş..Mesele anlaşılıyor yani...

Son düzenleme:

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel çalışmalar ve kardeş yaptığın bu animasyonlar sen hangi programda yaptın öğrenebilirmiyim :)

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel çalışmalar ve kardeş yaptığın bu animasyonlar sen hangi programda yaptın öğrenebilirmiyim :)

Kardeş aynı soruyu başka arkadaşlar da sormuştu :) cevabı da yukarıda var bir daha yazıyorum XARA 3D6 kardeş. Forum sitelerinde full sürümünü bulabilirsin...

Bir forum sitesinde TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ fan klüp bölümü için bir çalışma yapmamı istemişlerdi bende bunu hazırlamıştım...

Bunlar da İslami Photoshop Çalışmalarım... Ebatları daha büyüktü ama yer kaplamasın diye yarı yarıya küçülttüm... İlk fırsatta yeni çalışmalarımı da ekleyeceğim...

Bunlar da yenisi

Ressam Halil ŞİKAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
XARA 6 mı?

BUNLAR DA DİĞER ÇALIŞMALARIMDAN SADECE BİR KAÇ TANESİ... 500 Küsür bayrak çalışmam var... Onları da zamanı geldikçe ekleyebilirim...

Bu Çalışmalar XARA3d ürünü değilmidir ? :)

Edit sonraki sayfalarda cevaplamışsınız .Elinize sağlık ( XARA3d )imiş yanılmamışım .

Tayf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logolar iyi hoşta takıldığım tek nokta çoğunda hu çeker gibi arkaya ve öne doğru sallanması bana pek hoş gelmedi... mesela grafikerler net için hazırlamış olduğun elips şekline sahip olan anim. daha iyi... belli bir eksen etrafında en azından diğerleri bana bulunduğu yeri kazıyormuş hissi veriyor :S sadece anim. logolar için bu yazdıklarım...

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
logolar iyi hoşta takıldığım tek nokta çoğunda hu çeker gibi arkaya ve öne doğru sallanması bana pek hoş gelmedi... mesela grafikerler net için hazırlamış olduğun elips şekline sahip olan anim. daha iyi... belli bir eksen etrafında en azından diğerleri bana bulunduğu yeri kazıyormuş hissi veriyor :S sadece anim. logolar için bu yazdıklarım...

Eh "her yiğidin ayrı bir yoğurt yemesi" veya "renkler ve zevkler tartışılmaz" meselesi olsa da yapıcı eleştrilere eyvallah...

Öylesine çalışmalar..

Made in Biyolog ( nam-ı diğer Besnili )

HSNBLR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.venoo.net
Hocam öncelikle iyi günler. Çalışmalarının hepsini inceledim. Güzeller gerçekten. Ama hepsinde kabartma var :). Ben kabartmayı pek sevmememe rağmen bunları beğendim. :) Ama bazı çalışmalarını es geçmişsin gibi.Eline sağlık kolay gelsin..

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hocam öncelikle iyi günler. Çalışmalarının hepsini inceledim. Güzeller gerçekten. Ama hepsinde kabartma var :). Ben kabartmayı pek sevmememe rağmen bunları beğendim. :) Ama bazı çalışmalarını es geçmişsin gibi.Eline sağlık kolay gelsin..

Yaptığım çalışma örneklerini buraya ekliyorum ki tecrübeli olan arkadaşlardan , işte pişmiş olan arkadaşlardan, okullu veya çekirdekten yetişmiş arkadaşlardan fikir edineyim.. Benim çalışmalar profesyonel değil..Bugüne kadar da hiçbir yerden düzgün ders de almış değilim..İnceleyerek ve uygulayarak, okuyarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum..YAPICI TÜM ELEŞTİRİLER BAŞ GÖZ ÜSTÜNE.. Teşekkürler...

HSNBLR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.venoo.net
İnşallah böyle devam edersiniz. Sonlara doğru zaten geliştiğiniz bence bariz bir şekilde görünüyor. Tekrar ellerine sağlık.