1992 Den Kalma çalışmalalrbunlar Aş Kendini
Sen derdini söyle hele ağzındaki baklayı çıkarsana sen... HERHALDE BAYRAKLAR RAHATSIZ ETTİ SENİ... Senin çalışmalarını görelim öyle konuş.. Herkesin bir tarzı vardır... Bu kadar kişi beğeniyor da veya varsa yapıcı eleştiri yapıyor da bir sen mi böyle terso ve nezaketsiz tepeden bakıcı bir üslupla eleştiriyorsun..Eleştirmenin de adabı vardır.. Bence çalışmalarımın bazılarının içeriği seni rahatsız etmiş gibi..
Kendimi aşmalı imişim.. Ben kendimi her zaman aşıyorum.. Grafiker olmadığım ve hiç eğitimini kursunu da almadığım halde mesleğim de başka olmakla beraber web tasarım işini Photoshopu , Gif Animasyonu vb. çalışmaları rahatlıkla yapabiliyorum.. İşin ustalarınca da beğeni alıyorum.. Hiç bir zaman da yerimde saymıyorum sürekli kendimi geliştiriyorum yani kendimi her seferinde aşıyorum
.. Ama sen gelmiş bozuk bir üslup ve tepedenci ve küçümser eda ile hönkürüyorsun.. Arkadaş hadi kendi yoluna ... Ben 1992'LERDE KALABİLİRİM DE SEN TAAA ARİSTO DEVRİNDE KALMIŞSIN BE. BAK NİCKİN BİLE ARİSTOGRAFİ
) ARİSTO DEVRİNDEN KURTUL ARTIK AŞ KENDİNİ DAHA MODERN , ÇAĞDAŞ BİR İSİM BULAMAZ MI İDİN.. :rapp: ?ARİSTOYA TAKILIP KALIRSAN BİR MİLİM İLERLEYEMEZSİN... DEVİR ARİSTO DEVRİ DEĞİL ARTIK... GEÇMİŞE MAZİ DERLER ANLAMAYANA NİYAZİ... ESKİ HAL MUHAL , YA YENİ HAL YA İZMİHLAL ...
Not: Başkalarına da mı aynı üslubu kullanmış mısın diye baktım mesajlarına hemen hemen herkese aynı üslupla moral bozucu tepedenci üslubunu kullanmışsın .. Daha bir çalışmayı bile yükleyememişsin..Yöneticiden fırçayı yemişsin ve yönetici de konunu kilitlemiş..Mesele anlaşılıyor yani...