Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

LOGO-ARMA-GİF ANİMASYON vb Çalışmalarım

turnthepage

🌱Yeni Üye🌱
ben bayrak uzerine bayrak demimde ay yildizin uzerine yazi yailmasina karsiyim siz ne dersiniz bilmem ama....

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sen derdini söyle hele ağzındaki baklayı çıkarsana sen... HERHALDE BAYRAKLAR RAHATSIZ ETTİ SENİ... Senin çalışmalarını görelim öyle konuş.. Herkesin bir tarzı vardır... Bu kadar kişi beğeniyor da veya varsa yapıcı eleştiri yapıyor da bir sen mi böyle terso ve nezaketsiz tepeden bakıcı bir üslupla eleştiriyorsun..Eleştirmenin de adabı vardır.. Bence çalışmalarımın bazılarının içeriği seni rahatsız etmiş gibi.. :) Kendimi aşmalı imişim.. Ben kendimi her zaman aşıyorum.. Grafiker olmadığım ve hiç eğitimini kursunu da almadığım halde mesleğim de başka olmakla beraber web tasarım işini Photoshopu , Gif Animasyonu vb. çalışmaları rahatlıkla yapabiliyorum.. İşin ustalarınca da beğeni alıyorum.. Hiç bir zaman da yerimde saymıyorum sürekli kendimi geliştiriyorum yani kendimi her seferinde aşıyorum :) .. Ama sen gelmiş bozuk bir üslup ve tepedenci ve küçümser eda ile hönkürüyorsun.. Arkadaş hadi kendi yoluna ... Ben 1992'LERDE KALABİLİRİM DE SEN TAAA ARİSTO DEVRİNDE KALMIŞSIN BE. BAK NİCKİN BİLE ARİSTOGRAFİ :):)) ARİSTO DEVRİNDEN KURTUL ARTIK AŞ KENDİNİ DAHA MODERN , ÇAĞDAŞ BİR İSİM BULAMAZ MI İDİN.. :rapp: ?ARİSTOYA TAKILIP KALIRSAN BİR MİLİM İLERLEYEMEZSİN... DEVİR ARİSTO DEVRİ DEĞİL ARTIK... GEÇMİŞE MAZİ DERLER ANLAMAYANA NİYAZİ... ESKİ HAL MUHAL , YA YENİ HAL YA İZMİHLAL ...

Not: Başkalarına da mı aynı üslubu kullanmış mısın diye baktım mesajlarına hemen hemen herkese aynı üslupla moral bozucu tepedenci üslubunu kullanmışsın .. Daha bir çalışmayı bile yükleyememişsin..Yöneticiden fırçayı yemişsin ve yönetici de konunu kilitlemiş..Mesele anlaşılıyor yani...

Çalışmaların ilgimi çekmeye başlamıştı...Sen sana gelen kötü eleştiriyi daha kötü daha çirkin kendini aşağılar biçimde cevap vermişsin..resmen kendini savunmaya almışsın...''Aristotales'' ile ilgili yaptığın yorumdanda ne tarihle ne sanatla nede bilimle uzaktan yakından ilgin olmadığını gösteriyo..herkez boyu kadar konuşsun lütfen...nasıl gelen güzel eleştirilere teşekkür edip güler yüzle cevap veriyosan olumsuzlarada aynı şekilde karşılık vermek zorundasın...beğeni görecelidir...sadece program bilerek olmuyo bu işler...sende sradan bi Grafiker olarak kalırsın Tasarımcı kimliğin asla olmaz..Belki seni eleştiren insan senelerdir bu işi yapıyo artı belkide iyi bir eğitim almış sağlam bi kariyeri var...bunlarıda düşünerek cevap ver olurmu...yorumunu okuduktan sonra çok sinirlendim ve bu yüzden bu şekilde cevap verme gereği hissediyorum...

Eleştirime gelince arkadaşım yaptığın işlerin ne amaçlı kullanıldığını bilmiyorum anlamadımda ama izlemek fena değil

Son düzenleme:

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmaların güzel arkadaşım emegine sağlık ama iki eleştiri yapan arkadaşımızıda kınıyorum aristotales gibi bir bilim adamını küçümser tarzdaki yazılarınız hiç hoş değil isterseniz hayatını okuyun derim ve 1992 den kalma çalısmalar bu nasıl bir eleştridir lütfen begeniyorsanız takdirini begenmediysenizde yapıcı eleştirilerle yorum yapalım eksikleri söyleyelimki karsı tarafada faydası olsun

konuyu fazla dağıtmadan amaç paylaşım ve ögrenmek içinse herşey çok daha güzel olabilir tekrardan emegine sağlık

amacdan sapmayalım biraz daha dikkatli olalım kolay gelsin

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmaların güzel arkadaşım emegine sağlık ama iki eleştiri yapan arkadaşımızıda kınıyorum aristotales gibi bir bilim adamını küçümser tarzdaki yazılarınız hiç hoş değil isterseniz hayatını okuyun derim ve 1992 den kalma çalısmalar bu nasıl bir eleştridir lütfen begeniyorsanız takdirini begenmediysenizde yapıcı eleştirilerle yorum yapalım eksikleri söyleyelimki karsı tarafada faydası olsun

konuyu fazla dağıtmadan amaç paylaşım ve ögrenmek içinse herşey çok daha güzel olabilir tekrardan emegine sağlık

amacdan sapmayalım biraz daha dikkatli olalım kolay gelsin

bidaha okumanı ve doğru yorumlamanı rica ediyorum...

sertac.denge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hepsi çok iyi ama osmanlı turası olan çok iyi eline saglık

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟

Karete Salonu için yaptığım web sayfası ile ilgili Bannerlar vb.

GÜLİS'e özel not :

Çalışmaların ilgimi çekmeye başlamıştı...Sen sana gelen kötü eleştiriyi daha kötü daha çirkin kendini aşağılar biçimde cevap vermişsin..resmen kendini savunmaya almışsın...''Aristotales'' ile ilgili yaptığın yorumdanda ne tarihle ne sanatla nede bilimle uzaktan yakından ilgin olmadığını gösteriyo..herkez boyu kadar konuşsun lütfen...nasıl gelen güzel eleştirilere teşekkür edip güler yüzle cevap veriyosan olumsuzlarada aynı şekilde karşılık vermek zorundasın...beğeni görecelidir...sadece program bilerek olmuyo bu işler...sende sradan bi Grafiker olarak kalırsın Tasarımcı kimliğin asla olmaz..Belki seni eleştiren insan senelerdir bu işi yapıyo artı belkide iyi bir eğitim almış sağlam bi kariyeri var...bunlarıda düşünerek cevap ver olurmu...yorumunu okuduktan sonra çok sinirlendim ve bu yüzden bu şekilde cevap verme gereği hissediyorum...

Eleştirime gelince arkadaşım yaptığın işlerin ne amaçlı kullanıldığını bilmiyorum anlamadımda ama izlemek fena değil

Sayın Gülis bana eleştiride bulunan arkadaşın eleştirisinde samimiyet olmadığını ve kasıt olduğunu düşündüğüm için öyle ağır cevap verdim...Acaba arkadaş sadece beni mi bu şekilde eleştirmiş diye mesajlarını araştırdım baktım ki bir çok kişinin çalışmalarına alaycı bir üslupla, küçümser bir üslupla teknik eleştiri yerine başaka açılardan kendince dalga geçer gibi eleştirmiş ondan dolayı böyle cevap verdim... Ayrıca Aristotales olayını da kusura bakma sen yanlış anlamışsın ... Sadece bir ironik gönderme... Yapıcı eleştirilere her zaman varım ama kalkıpta sen bilmem 1992lerde kalmışsın falan gibi kel alaka eleştiri olmaz... Renkle ilgili, kabartmalarla ilgili vb. husularla ilgili de eleştirilerde bulunan arkadaşların eleştirilerini baş göz üstüne dedim kabul ettim yapıcı eleştiriye boynumuz kıldan incedir..Ama alay etmeyi , burun kıvırmayı ise kabul edemem..Teknik açılardan yapıcı eleştirilerin en ağırını yapsalar da baş göz üstüne..Ama hakeretin zerresine tahammülüm yok...

Son düzenleme: