Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Çalışmaları

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
:sanat: eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... :sanat:

demirbas1lz9.jpg

demirbas2qb2.jpg

BAZI HARFLER TÜRKÇE KARAKTER DEĞİL O YÜZDEN NOKTASIZLAR.

1. Dosyayi Ben GÖremİorum GÖren Var Mi :(

flood yasak​

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. dosya görünmüyor
logolara gelince hepside güze eline sağlık ama sannki bir yerlerde bir eksiklik var gibi duruyor hepsi..
yani ilk bakışta işte bu dedirtecek bir şey göremedim ... kolay gewlsin

limitsizim

🌱Yeni Üye🌱
Güzeller ama bular logo ve ablem sadece logo degiller...

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. dosyadan 1 2 ve 4 güzel bence eline sağlık

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
sanki bir zorlama var logolarda hani müşteriye yada sokaktaki ahmet amcaya ayşe teyzeye sen anlamazsın bak bu mobilyacı der gibi logolar ama görüntü olarak güzel
özellikle 3. 1. dosya açılmıyo 1 logo mobilin yeni logosunu andırdı bana 2 ve 4 olabilir

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
birinci resimde2 ve 3 güzel ama sanki benzeri var gibi geldi bana eline saglık kolay gelsin

.:IDN:.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gercekten güzeller 3-4 hariç kolay gelsin

sananeyau

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2,5 ve 7 numaralı çalışmalar güzeller.mobilyacı için hoş logolar.firma ile de uyumlular.

ama özellikle 2. çalışman cok hoş.

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel fikirler eline sağlık

nevrez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence logolar cok hos hepside özellikle 2.4.7 olanlar....

çok basarılı calismalar Eline sağlık...

graphic25

🌱Yeni Üye🌱
selam bence logoların hiçbiri olmamış, birinci logo birbirinden çok kopuk. 2. logo yazı istifin fena degil ama logo olacak sekil pek iyi durmuyor sanki kaydıraktan kayan biri gibi... 3. logodaji renkler pek mobilyacı havası vermedi bana artı yazı istifin hoşuma gitmedi ayrıca mobilya yazısı DEMİRBAŞ lardan daha basın olmuş. 4.logoda baya bir baktım soldaki şeklin ne oldugunu anlamak için. 5,6. logolar pekde mobilyacı tarzı degil sanki bir alış veriş magazası havası uyandırdı bende 7. logonda şezlong satan bi yer havasında 8. logoda bi şeler yakalar gibi olmuşsun ama üzerine gidememişsin kolay gelsin

puhuma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerler.net
1. si logo değil logotype' tır. 5-6 daki simgelerdeki kavisli çizgiler kozmetik vb sektöre uygun, mobilya sektörüne uygun düşmüyor. Yapılamaz diye birşey yok ama riskli çünkü, mobilyadaki rahat ve konfor göndermesini esnek çizgilerle gönderebiliriz lakin olgunluğundan da götürebilir. 7 de turizm havası var. 2-4 amacına tam uygun değil ayrıca kendi içinde de uygulama zayıf. 1 de "r" harfi ile diğer harfler arasında anatomik kopukluk var. Düzeltilse bile biçim tekrarı yine riskli fakat doğru uygulandığında fikir güzelliğiyle sonuçta hoş olabilir. Sadece 8 in simgesindeki beyaz DB bileşimi başka yerden esinlenme değilse fena yakalanmamış. Onun dışında 8 in font tipi ve diğerlerinde uygulama zayıf.

graphic25

🌱Yeni Üye🌱
tebrik

puhuma'ya tebrikler çok guzel yorumlamış bazı arkadaslar kotude olsa poh pohlama taraftarı, iş boyle olunca karşınızdaki insana faydanız ne?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
puhuma'ya tebrikler çok guzel yorumlamış bazı arkadaslar kotude olsa poh pohlama taraftarı, iş boyle olunca karşınızdaki insana faydanız ne?

Evet bizimde dediğimiz zaten budur. Beğenmediğiniz veya doğru bulmadığınız şeyleri profesyonelliğiniz doğrultusunda profesyonelliğinize yakışır şekilde ifade etmek.

crbz

🌱Yeni Üye🌱
2. ve sonuncusu diğerlerine göre daha iyi sonuncuda db biraz ortalansa daha güzel olur.

puhuma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerler.net

Mobilya firması (alteknik) için 3-3.5 sene önce yaptığım bir logotype örneği fikir verebilir...