Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Çalışmam aşırı derecede tavsiyelerinzi bekliyorum ?

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Font var orda logo yok ki ???

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
kalpin mobilyayla bi alakası yok hazır çizim ve fontları alıp kondurmuşsun.daha yaratıcı düşünmelisin.biraz hayal et sonra tasarlamaya başla derim

Hala logo amblem ve logotype mantığını anlamamak için ısrar eden arkadaşlar var. Site yöneticilerini genel konu olarak her bölümün üstüne logo amblem ve logotype in ne demek olduğunu açıklayan yazıyı koymalarını rica ediyorum genel konu olarak..

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle benim için birinci çalışmayla ikinci çalışmanın arasında hiç bir fark yok ikiside ölesine uğraşılmadan yapılmış çalışmalar illa bu işi yapmak için proğram kullanma yeteneğine sahip olacağın diye bişiy yok eğer beynin fikir oluşturamıyorsa ne kadar proğram bilsen bişiye yaramaz şimdi size bi logo yolluyorum bu logoyu ölesine 5 dakikada yaptım arkadaşım belki işine yarar belki yaramaaz bi fikir olsun

yldrmyq2.jpg
[/URL][/IMG]

logodaki ' Y ' tamammen özel çizimdir her hanki bir font değildir yıldırım yazısı ve diğer yazılarda ise sıradan bildiğimiz fontlar kullanılmıştır. basit bi çalışma

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
öncelikle benim için birinci çalışmayla ikinci çalışmanın arasında hiç bir fark yok ikiside ölesine uğraşılmadan yapılmış çalışmalar illa bu işi yapmak için proğram kullanma yeteneğine sahip olacağın diye bişiy yok eğer beynin fikir oluşturamıyorsa ne kadar proğram bilsen bişiye yaramaz şimdi size bi logo yolluyorum bu logoyu ölesine 5 dakikada yaptım arkadaşım belki işine yarar belki yaramaaz bi fikir olsun

yldrmyq2.jpg
[/URL][/IMG]

logodaki ' Y ' tamammen özel çizimdir her hanki bir font değildir yıldırım yazısı ve diğer yazılarda ise sıradan bildiğimiz fontlar kullanılmıştır. basit bi çalışma

bunlar logodan ziyade maaza bannerı gibi olmuş.

xfighter9

🌱Yeni Üye🌱
By_Desıgn_Omer, yaptığınız örnek için çok teşekkürler. Aslında öylesine uğraşılmadan yapılmış çalışmalar değil tam bir haftadır bu logo konusunda çalışmaktayım ama elimden sadece bu kadarı geldiği için yapabildiğim bu. Ben bu logoyu ücreti neyse veririm bir grafikere güzel bir şekilde yaptırırım ama ben bu logo, kendi şirketim olduğu için benim elimde şekillenmesini istedim. Yine de eleştirin için teşekkür ederim.

ferhat09

🌱Yeni Üye🌱
kusura bakma ama daha değişik tarzlar kullanman gerkir yazı fontun hiç olmamış değiştir bence...:::::::)

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben neden görmüyorum çünkü logo diye bisi yok ki orda. çok çalış çok...

ayyyperisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede olmamış sadece yazı yamışsın logo denecek bişey yok

winner_04

🌱Yeni Üye🌱
Bence biraz daha yumuşak olun..mesjları tek tek okudukça, son mesajlara doğru adamı döveceksiniz sandım..eleştirmenin de bi adabı vardır..lütfen iki düşünüp, bir eleştirelim...

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence biraz daha yumuşak olun..mesjları tek tek okudukça, son mesajlara doğru adamı döveceksiniz sandım..eleştirmenin de bi adabı vardır..lütfen iki düşünüp, bir eleştirelim...
valla kardeş ben bir iş yapacaksam kimsenin ya öle daha ii olur böle daha ii olur falan demesindense direk olmamıs demesi hoşuma giderdi. daha çok hırs yapıp daha çok kafa yorar bu ise. formda görüyoruz adam iki üç sey biliyo onu yapmıs millet ooo güzel deyip gaza getiriyo sonra bi piyasaya çıkıyo ki moraller sıfır yada orası benim burası senin iş arıyo bastan söyleyelim ki tedbirini ona göre alsın. piyasada grafikerim diye dolasan insanlar yüzünden asıl grafikerlerin de değeri kalmadı... eskiden grafiker deyince o ne derlerdi simdi ise ha o mu sendemi grafikersin dicekler nerdeyse :p

winner_04

🌱Yeni Üye🌱
valla kardeş ben bir iş yapacaksam kimsenin ya öle daha ii olur böle daha ii olur falan demesindense direk olmamıs demesi hoşuma giderdi. daha çok hırs yapıp daha çok kafa yorar bu ise. formda görüyoruz adam iki üç sey biliyo onu yapmıs millet ooo güzel deyip gaza getiriyo sonra bi piyasaya çıkıyo ki moraller sıfır yada orası benim burası senin iş arıyo bastan söyleyelim ki tedbirini ona göre alsın. piyasada grafikerim diye dolasan insanlar yüzünden asıl grafikerlerin de değeri kalmadı... eskiden grafiker deyince o ne derlerdi simdi ise ha o mu sendemi grafikersin dicekler nerdeyse :p

abi haklısın da eleştirmek, kırmak anlamına gelmez ki...ben diyorum ki biraz daha ılımlı olalım, olaya diil, eleştirmeye karşı ılımlı olalım...eminol bazı eleştiriler pek de hoşuna gitmemiştir arkadaşın...kırmış bile olabilirler..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
By_Desıgn_Omer, yaptığınız örnek için çok teşekkürler. Aslında öylesine uğraşılmadan yapılmış çalışmalar değil tam bir haftadır bu logo konusunda çalışmaktayım ama elimden sadece bu kadarı geldiği için yapabildiğim bu. Ben bu logoyu ücreti neyse veririm bir grafikere güzel bir şekilde yaptırırım ama ben bu logo, kendi şirketim olduğu için benim elimde şekillenmesini istedim. Yine de eleştirin için teşekkür ederim.
Sayın xfighter9; eğer yapmış olduğunuz "çalışmalar" tamam budur dedirtseydi kesinlikle bu işi yapmaktan çekinmeyin derdim.

Ben halıdan anlamam. Birisi ben halı satmaya çalışırken, "yapamazsın sen bu işi. Böyle halı satılmaz." deseydi kırılmaz, aksine söylediklerinde gerçekçilik varmı yokmu diye oturup muakeme ederdim.

Size söyleyeceğim şudur ki "Ben bu logoyu ücreti neyse veririm bir grafikere güzel bir şekilde yaptırırım ama ben bu logo, kendi şirketim olduğu için benim elimde şekillenmesini istedim." demişsiniz. Bence işletmenizin çıkarları için verin parasını yaptırın.

Bu arada, ben de saçlarımı hep kendim kesmek istemişimdir. Fakat sonucunu tahmin edebildiğimden buna hiç kalkışmadım. :)

Umarım beni yanlış anlamaz ve söylemek istediğimden ne demek istediğimi anlarsınız. Hayırlı işler dilerim.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Herkesin uzmanlık alanı farklıdır...
Eğer şekillenme mantığından hareket edecek olursak.
Neden işyerindeki mobilyaları kendin yapmıyorsun, hem daha ucuza gelirdi,
hemde istediğin gibi olurdu. Neden yapmadığın ayan beyan ortada,
çünkü bu konuda seni aşan bir sürü engel söz konusu.
Logo tasarımındada aynı tür ve hatta daha fazla engel sözkonusu
bu iş sandığın kadar basit bir olay değil. Nolacak bir iki harf üç beş
tane şekil deyip bu işi gözüne kestirirsen son derece yanılırsın.
Kaldıki sen bu tasarımı kendi şirketine yapıyorsun. Bir işyerinin
kurumsallaşabilmesinin ilk adımı logodur. Kurumlarda insanlara
benzerler onlarında bir kişiliği vardır, kişiliği sağlam kuruluşlar
uzun ömürlü olurlar. Sağlam bir kişilik için sağlam bir logo şart.

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın xfighter9; eğer yapmış olduğunuz "çalışmalar" tamam budur dedirtseydi kesinlikle bu işi yapmaktan çekinmeyin derdim.

Ben halıdan anlamam. Birisi ben halı satmaya çalışırken, "yapamazsın sen bu işi. Böyle halı satılmaz." deseydi kırılmaz, aksine söylediklerinde gerçekçilik varmı yokmu diye oturup muakeme ederdim.

Size söyleyeceğim şudur ki "Ben bu logoyu ücreti neyse veririm bir grafikere güzel bir şekilde yaptırırım ama ben bu logo, kendi şirketim olduğu için benim elimde şekillenmesini istedim." demişsiniz. Bence işletmenizin çıkarları için verin parasını yaptırın.

Bu arada, ben de saçlarımı hep kendim kesmek istemişimdir. Fakat sonucunu tahmin edebildiğimden buna hiç kalkışmadım. :)

Umarım beni yanlış anlamaz ve söylemek istediğimden ne demek istediğimi anlarsınız. Hayırlı işler dilerim.

SONUNA KADAR KATILIYORUM. BENDE GRAFİKERİM AMA EĞER BU ISI BIRAKIP DA HOLDING ACARSAM LOGOMU GRAFIKERLERE YAPTIRIRIM. HERKES KENDI ISINI YAPSIN...

djkop

🌱Yeni Üye🌱
ya zaten bu mesleği bırakacam herkez tasarımcı yaa millet eğitimini almadan etmeden her bilgisayarın başına gecen bir renkli yazı yazan bişeyleri eyip büyen tasarımcı oluyo hiç kusura bakmayın arkadaşlar biraz ağır oldu ama sana deil genel şöle bi forumları geziom rezalet ortalık yaaa

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
Değerli Meslektaşım

Eğer birden fazla firma için düşünülüyorsa ilk birinci sayfanın üzerindeki çalışma kurumsal kimlik için olabilir.
Tasarım olarak basit olmasına rağmen her türlü baskı çeşindinde griler dahil sorun çıkartmaz kanatindeyim.

Diğer yapılan çalışmalar da güzel fakat geniş zamanda kullanılamayabilir.

Saygılarımla

Son düzenleme:

HSNBLR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.venoo.net
Arkadaşım logolarına baktığımız zaman bu işte yeni biri olduğun belli oluyor. ancak yapılan eleştrileri kedi açımdan beğenmedim. Herkes başladığında aynı şekilde başladı öyle değil mi ? Bence kırıcı olmamaya özen göstermeliyiz. Ayrıca arkadaşım sonradan yaptığın logolar ilk yaptıklarına nazaran daha iyi. Biraz daha çalışıp kendini geliştirirsen olur bu iş.

Bu arada :
Bence Güzel Logolar Yapmaya Calıs buda iyi ama iyi logo programları kullan
bence tavsiyem macromedia fireworks yada aaa logo programını kullan
onlarla iyi logolar tasarlanır calısmalarının devamını dilerim

Hocam eğer siz bir grafikerseniz AAA Logo ile - Adobe Illustrator'u nasıl yanyana koyabiliyorsunuz :) ( AAA Logo sadece hazır iconların bulunduğu küçük bir programdır. Adobe Illustator ile kıyaslamamak lazım )

İyi Akşamlar... :)

taurusclk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
böyle bir logo olmaz yazının fontuyla oynaman gerek öyle bi tasarım yapmalısınki herkes görüp bunu bende yaparım dememeli cok calısmalısın kolay gelsin...