Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Çalışmam aşırı derecede tavsiyelerinzi bekliyorum ?

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
sadeliği güzel ancak renkleri meslek alanına yakın yaparsan birazda şekil üzerinde tasarım yaparsan daha iyi olur.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok basit olmuş derim diğer arkadaşlara katılıyorum
logo sadece firmanın adını bi çerveye yazmak değildir tamam ötle yapacaksın bari özgün bişey yap
mesela arkasına yazlanmış rahat görünen bi insan çiz bunun gibi şeyler yani sonuçta mobilya firması bu rahatlık önemli

zatireklam

🌱Yeni Üye🌱
10 üzerinden5 kendinden biraz daha birşeyler katmalısın

passione

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha cokk calisman lazim kendini gelistrmek icin yapilan orneklere bakmani tavsiye ederim ozellikle bu yildirim bilgisayarsa bilgisarla ilgili kurumlarin logolarina eger hepsini iceriyosa bilgisayar mobilya o zaman ikisinide akla getricek bi logo bulmaya calis:) cok mu zor oldu ne:) kisaca sen bi iki ornek daha dene bence:)

AlpaslanCelik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blogalp.com
kusura bakma ama ben buna logo diyemem çünkü bir fontla ismi yazmış ve renklendirmişsin hepsi bu. eğer logo olmasını istiyorsan en azından kullandığın fonta o kuruma özel olmak üzere bir kaç hareket ver.

Aklıma fazla bişey gelmiyor çünkü bu topicte ilkkez bu kadar amatörünü gördüm.eleştirmesi bile zevksiz çok çalışmalısın.seruveniste katılıyorum...