Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo calısması

J3iciftqos

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaslar, bır soru sormak ıstıyorum ama derdımı nasıl anlatıcam bılmıyorum. karısık bıraz

fırmama bır logo yapmak yada yaptırmak ıstıyorum ama malıyet acısından yapmak ıstıyorum
logomu tasarladıktan sonra kartvızıtımde logomu kullanacagım fakat logom basılırken kabartmalı ve altın yaldızlı olsun ıstıyorum
bunun tasarımında bana seffaf tasarlamamı soyledıler bu nasıl olcak cok garıpsedım bu durumu yanı kabartmalı ve heykel seklınde olcagı ıcın acıkcası bır fıkrım yok kendımı ıdare edıcek kadar bılıyorum yardımcı olurmusunuz tecrubenıze sıgınıyorum
tsk ederım ılgınıze ve cevaplarınıza sımdıden

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Anladığım kadarı ile estetik görünen bir iş istiyorsunuz. Sizi anlıyorum.

Fakat... Bir düşünün. Yapmış olduğunuz çalışmanız ya sizi memnun etmezse? Sonucu ya istediğiniz gibi olmazsa? Bunları düşündüğünüzde sanırım maliyet usta bir tasarımcıya ödeyeceğinizden belkide fazlasına çıkacaktır.

Bence siz garanti bir iş yapın ve işi anlayan birisine bırakın. :)

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
katılıyorum zaten kartvizit işi en felaket iştir herkesle sizi karşıkarşıya getirebilir...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
katılıyorum zaten kartvizit işi en felaket iştir herkesle sizi karşıkarşıya getirebilir...

Söylediğinize bir ek yapmak istiyorum.

Düşünün...

Yeri geldiğinde sizden önce müşteriniz ile ilk o tanışıyor... Sanırım o küçücük kağıdın önemi şimdi daha da anlamlı olmuştur...

zelda76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanırım söylemek istedigini anladım sen varak yaldız baskı istiyorsun şeffaf tasarı isterken varaklarda normal CMYK baskı gibi sonuç elde edemezsiniz varak yaldız baskıları özel baskı olduğu için maliyetide farklıdır normal kartvizitlerden pahalıya mal olur ayrıca varak yaldız baskılı kartviziti napıcaksın gereksiz bence :) hoş bi Ofset baskı tekniklerindeki renkleri kullanırsan daha güzel bir sonuç elde edersin şahsi fikrim :)

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Bu kadar bilgiyle birşeyler tasarlamaya ve bunu bastırmaya çalışırsanız işin bir tarafında kesin hata çıkar ve yapılan emek de masraf da boşa gider...

Maliyetten kaçmayıp iyi bir kartvizit istiyorsanız da varak ve gofraj yerine selofan ve lokal lak birleşimli bir uygulama daha yerinde bir karar olur...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu kadar bilgiyle birşeyler tasarlamaya ve bunu bastırmaya çalışırsanız işin bir tarafında kesin hata çıkar ve yapılan emek de masraf da boşa gider...

Maliyetten kaçmayıp iyi bir kartvizit istiyorsanız da varak ve gofraj yerine selofan ve lokal lak birleşimli bir uygulama daha yerinde bir karar olur...

Bu öneriyi dikkate almalısınız...

J3iciftqos

🌱Yeni Üye🌱
Tşk ederım arkadaslar, tabıkı ısınde uzman bırıne yaptırmak daha ıyı ama once kendım denemek ıstedım sadece:)
Logo tasarlanırken hangı renk kodunu kullanmalıyım altın rengını cıkarmam ıcın, hem sanırım baskıda selofan daha ıyı dedıgınız gıbı

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Tşk ederım arkadaslar, tabıkı ısınde uzman bırıne yaptırmak daha ıyı ama once kendım denemek ıstedım sadece:)
Logo tasarlanırken hangı renk kodunu kullanmalıyım altın rengını cıkarmam ıcın, hem sanırım baskıda selofan daha ıyı dedıgınız gıbı

Altın yaldız boya CMYK ile çıkmaz, kodu Pantone 871'dir... Eğer kastetiğiniz altın varak ise, o bir boya değildir, ince bir malzemedir ve kağıda ısı ile lamine edilir, selofan için herhangi bir işleme gerek yok, sadece selofan kaplanacak demeniz yeterlidir, lokal lak için sanki pantone boya uygulanacakmış gibi kalıp hazırlayıp, lokal lak olduğunu belirtmelisiniz...