1. "... logo da amaçta ilgi çekiyor olmasıdır" ..diyorsun ... değil arkadaşım logo ilgi çekmeye çalışmamalı (genellikle öyle olmalı, özellikle de çok özel yeni bir sektör ortaya çıkmamıssa) (NE LOGOLAR ÇIKAR O ZAMAN ) ..logonun sade, kolay anlaşılır, hatırlanması kolay vs. olması yeterlidir...bişiyin farkı logosu değildir zaten
2. "Arkadaşlar komik ama her tasarıma söylücek laf bulamıyınca Font uymamış diyoruz" uymamışsa ne diyim ... eline sağlık deyip geçiyim mi .. logotype olmamış bence kalın ve estetik olmayan fontlar (zekice bir uygulama yoksa) tercihim değildir .. ustelik logotype diğerleriyle karşıklıga sebep vermemeli, diğer logolardan ayrılmalı o fontlar sokaktaki her 3-5 tabelanın birinde var
3. "logotype mı yoksa vektörel çalışmamı yorumlanmalıdır ??? " logo bir bütündür şimdi akılma gelen GARANTİ bank veya mercedes logosunu logotype ayrı amblem yorumlanabilir mi ikisi bir bütün ve estetik oluşturmamalı mı ?
4. "ayrıca bundan iyi font uyduracak olan varsa bu çalışmaya lütfen yapsın merakla bekliyorum" KISMI YORUMSUZ!!!
5. benim kanatim logotype değiştirilmeli (sokaktaki tabelalardan kurtulan farklılaşan bir logotype çizilmeli ya da seçilmeli) ikinci logodaki O harfindeki gibi gereksiz uygulamalara da girilmemeli
saygılarımla