Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

LOGO Fikir

S.Murat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.smtcreative.net
Merhaba Arkadaşlar;

Tıkanıp tıkanıp kaldığım bir konu da sizlerin yardımına ihtiyacım var müşteri 1 gün zaman verdi yapabilmem için ve bende hiç birşey çıkmıyor. Firmanın adı

" BARANSEL " Nakliye İnş. Tur. San. Ltd. Şti.

Müşteri şöyle birşey istiyor " BARAN yağmur anlamına geliyor " + müşterim yağmur ve su birikintisi tarzında bir logo istiyor karaktere de yansıtabilirsin felan dedi ama bir türlü çıkaramadım birşeyler sizlerin bir fikri olursa çok sevinirim yani hangi karaktere ne uygulanabilir ya işte off :)) anlatabildim umarım.

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
sevgili arkadaşım benim bu mesajı yazmamın tek nedeni başka birinin benim yerime üslubuna dikkat etmeden sana cevap yazıp tatsız bir tartısmanın çıkma ihtimalidir.
sitede hiçbir zaman fikir, eskiz, çizim birisi için burada yapılmaz keza doğrusu da budur.

burada sadece mevcut tasarımlar üzerinde konuşulur hatalar, olumlu noktalar söylenir daha iyiye nasıl gider? diye herkes fikrini yazar.

bence sende ne kadar kötü oldugunu düşünürsen düşün, burada bizimle paylaş ve üzerine konusalım..emek olmadan ekme olmaz.kolay gelsin.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu işi hazır fontlardan biriyle yapacaksanız www.dafont.com u inceleyebilirsiniz.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
BARANSEL kelimesinin sol tarafından önce bir damla ile başlayan "sel" tarafına doğru bir su akışı şeklinde olan çizim yapabilirsin. Gece gördüm konuyu ama o zaman aklıma bir fikir gelmemişti. Sabah geldi aklıma.

S.Murat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.smtcreative.net
Teşekkür Ederim

sevgili arkadaşım benim bu mesajı yazmamın tek nedeni başka birinin benim yerime üslubuna dikkat etmeden sana cevap yazıp tatsız bir tartısmanın çıkma ihtimalidir.
sitede hiçbir zaman fikir, eskiz, çizim birisi için burada yapılmaz keza doğrusu da budur.

burada sadece mevcut tasarımlar üzerinde konuşulur hatalar, olumlu noktalar söylenir daha iyiye nasıl gider? diye herkes fikrini yazar.

bence sende ne kadar kötü oldugunu düşünürsen düşün, burada bizimle paylaş ve üzerine konusalım..emek olmadan ekme olmaz.kolay gelsin.

Teşekkür Ederim Uyardığın İçin En İyisi Yaptıklarımı Sizinle Paylaşayım Onun Üzerinden Değerlendirme Yapalım

Dertsiz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Arkadaşlar;

Tıkanıp tıkanıp kaldığım bir konu da sizlerin yardımına ihtiyacım var müşteri 1 gün zaman verdi yapabilmem için ve bende hiç birşey çıkmıyor. Firmanın adı

" BARANSEL " Nakliye İnş. Tur. San. Ltd. Şti.

Müşteri şöyle birşey istiyor " BARAN yağmur anlamına geliyor " + müşterim yağmur ve su birikintisi tarzında bir logo istiyor karaktere de yansıtabilirsin felan dedi ama bir türlü çıkaramadım birşeyler sizlerin bir fikri olursa çok sevinirim yani hangi karaktere ne uygulanabilir ya işte off :)) anlatabildim umarım.

https://www.pixellogo.com/Catalog.aspx

işine yarayacağını umarım

Dertsiz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sayfaya girince search kutucuğuna transport yaz

beğendiğin logoyu müşterinin isteğine göre tekrar çiz

ya da müşteriyi ikna edebilirsen para ile de alabilirsin

c9ea9855c89760a.jpg

mesela bu sayfada sırtında satürn taşıyan bir adam figürü var

bu satürn yerine bir B harfi

hem nakliyat çağrıştırır hem firmanın ismini

Son düzenleme: