Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo istegi

kuvayici68

🌱Yeni Üye🌱
regsbablogom.jpg

Arkadaslar selam ben aklimin erdigince, ve elimden geldigince bu cizimi yaptim, ben grafiker degilim kebabciyim kebabcininyaptigi logo ancak bu kadar olur, cizim vektorel degil hazir logo ve biraz da photoshope'tan yardim aldim, yani anliyacaginiz jpeg formatinda, bu yuzden benim asil logocu arkadaslardan bu isin ustadlarindan istegim , bu logoyu bana vektorel hale getirip, duzedilecek yerleri duzedip (eger daha guzel bir sekilde yapabiliyorsa yapip) bana tekrar sunmasi,
eger ben bu iste varim diyen arkadaslar varsa bana lutfen ozel mesj atsin, yapilmasi gerekenleri ve ucreti konusalim,
tesekkurler

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

ayred2201

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba sizi bu konuda yardım etmek isterim eğer bana bunun jpeg resmini yollarsanız size vektörel olarak çizebilirim farklı tasarımda sunarım beyenirseniz eğer kullanırsınız

ameleperver

🌱Yeni Üye🌱
Kuvvacı dostum, iletişim bilgilerinizi yazabilir misiniz, özel mesaj devri kapanmış zannımca...

ayred2201

🌱Yeni Üye🌱
sizin için bi çalışma yaptım eger isterseniz yollayabilirim iyi günler