Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ŞAHİN REKLAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar çokkk acill... sağlık-sen ve memur sen logoları lazım eps veya psd olarak

burcakslm

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bana kartal ve pendik devlet hastanesi logoları lazım cdr. yardımcı olursanız sevinirim:(

esbora

🌱Yeni Üye🌱
ben matematik öğretmeniyim kendime kişisel bi logo istiyorum bu konuda fikirleriniz alabilirmiyim? yada bu konuda logo tasarımı olan varmı incelesem?

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben matematik öğretmeniyim kendime kişisel bi logo istiyorum bu konuda fikirleriniz alabilirmiyim? yada bu konuda logo tasarımı olan varmı incelesem?

Logo Çizdirmek İstiyorsanız Konuyu İşveren Kısmına Açmalısınız...

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
ptt logosu

Arkadaşlar arşivinde ptt logosu olan varmı acaba? Şimdiden teşekkürler

Buldum arkadaşlar, ihtiyacı olanlar için de ekte veriyorum, herkese iyi çalışmalar

RapidShare: Easy Filehosting

Son düzenleme:

frat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
firat-veba.spaces.live.com
Merhabalar benim acilen
FIAT - fıorıno , cargo , combimix , combi .
Doblo - cargo , combi .
Scudo .
Ducato Van ve ducato minibus LOGOlarına ihityacım vardır .
Ellerınde bulunanlardan paylaşıma açmalarını rica ediyorum .
Teşekkürler .

Enverim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Arkadaşlar benim bir halay ve tiyatro ekibim var bu ekip için bir logo arıyorum nasıl bir şey yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olumusunuz ekibimizin adı Grup Kanka bana bir kaç örnek yapabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
burada böyle isteklere cevap veremiyoruz... eğer isterseniz iş verenler bölümünde (bedelini ödemek kaydı ile) logonuzu yaptırabilirsiniz...

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba Arkadaşlar benim bir halay ve tiyatro ekibim var bu ekip için bir logo arıyorum nasıl bir şey yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olumusunuz ekibimizin adı Grup Kanka bana bir kaç örnek yapabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.

Logo yaptırmak istiyorsanız, iş verenler bölümünde konu açmalısınız. Logonuzu yapmak isteyecek üyelerimiz oradan size ulaşacaklardır.

Saygılarımla

ATLAS

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar...Bende Yaptigim Logo Calismasini Burada Gösterebilirmiyim....!

Sakin Sular Derin Olur...Cirpinirsan Keskin Olur...

S1R

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba forumda paylaşıldı ama yüksek çözünürlükte paylaşılan logosunu bulamadım. Kısacası şöyle açıklayayım;

Bana Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nin yüksek çözünürlükteki bir logosu lazım, logo t-shirt baskı için kullanılacak. Bulan veya elinde bulunduran arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Bu arada yüksek çözünürlükten kastım; logoyu biraz büyüterek standart bir şekilde t-shirte basmak istiyorum nette bulduğum tüm logoların pikseli düşük olduğu için büyüttüğümde çözünürlük sorunları ile karşı karşıya kalıyorum. Herhangi bir boyutta değilde daha büyük bir logo bulabilen veya elinde olan buraya eklerse gerçekten çok makbule geçecek.

Şimdiden çok teşekkür ederim, sevgilerle.

Moderatör tarafında düzenlendi:

drd38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşlar sizdem bişey isteyeceğim yardımcı olursanız sevinirim
tiyatroda kullanılan mutlu ve üzünmaskelerin vektörel hali lazım şimdiden tşk

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhabalar...Bende Yaptigim Logo Calismasini Burada Gösterebilirmiyim....!

Sakin Sular Derin Olur...Cirpinirsan Keskin Olur...

Bu konu başlığı ihtiyaç duyulan logoları paylaşma amaçlı. Siz kendi logo çalışmanızı yine logo kategorisinde başka bir konu başlığı açarak paylaşabilirsiniz. İyi çalışmalar

figenuyan

🌱Yeni Üye🌱
cnn türk ve sky türk logolarına ihtiyacım var arkadaşlar, acil...
ilk defa yazıyorum umarım doğru yere yazmışımdır...

zyprexa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba. forumda yeniyim. var olan sitemin logosunu değiştirmek istiyorum. sitemin adresimi yazsam benim için birileri (hayrına :) bir logo tasarlayabilir mi? (var olan logo değişecek)

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
merhaba. forumda yeniyim. var olan sitemin logosunu değiştirmek istiyorum. sitemin adresimi yazsam benim için birileri (hayrına :) bir logo tasarlayabilir mi? (var olan logo değişecek)

İsteğinizi yanlış yerde dile getirmişsiniz eğer bu isteğiniz bir iş teklifi ise ve karşılığı var ise işverenler bölümüne konu olarak açabilirsiniz, değil ise forum kurallarını okumanız gerekli

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
30-) Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.

• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
  • Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
  • Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

zyprexa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İsteğinizi yanlış yerde dile getirmişsiniz eğer bu isteğiniz bir iş teklifi ise ve karşılığı var ise işverenler bölümüne konu olarak açabilirsiniz, değil ise forum kurallarını okumanız gerekli

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
30-) Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.

• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
  • Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
  • Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

çok özür dilerim. kuralları okumalıydım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...