Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar benim bir halay ve tiyatro ekibim var bu ekip için bir logo arıyorum nasıl bir şey yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olumusunuz ekibimizin adı Grup Kanka bana bir kaç örnek yapabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar benim bir halay ve tiyatro ekibim var bu ekip için bir logo arıyorum nasıl bir şey yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olumusunuz ekibimizin adı Grup Kanka bana bir kaç örnek yapabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba forumda paylaşıldı ama yüksek çözünürlükte paylaşılan logosunu bulamadım. Kısacası şöyle açıklayayım;
Bana Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nin yüksek çözünürlükteki bir logosu lazım, logo t-shirt baskı için kullanılacak. Bulan veya elinde bulunduran arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Bu arada yüksek çözünürlükten kastım; logoyu biraz büyüterek standart bir şekilde t-shirte basmak istiyorum nette bulduğum tüm logoların pikseli düşük olduğu için büyüttüğümde çözünürlük sorunları ile karşı karşıya kalıyorum. Herhangi bir boyutta değilde daha büyük bir logo bulabilen veya elinde olan buraya eklerse gerçekten çok makbule geçecek.
Bu konu başlığı ihtiyaç duyulan logoları paylaşma amaçlı. Siz kendi logo çalışmanızı yine logo kategorisinde başka bir konu başlığı açarak paylaşabilirsiniz. İyi çalışmalar
merhaba. forumda yeniyim. var olan sitemin logosunu değiştirmek istiyorum. sitemin adresimi yazsam benim için birileri (hayrına bir logo tasarlayabilir mi? (var olan logo değişecek)
merhaba. forumda yeniyim. var olan sitemin logosunu değiştirmek istiyorum. sitemin adresimi yazsam benim için birileri (hayrına bir logo tasarlayabilir mi? (var olan logo değişecek)
İsteğinizi yanlış yerde dile getirmişsiniz eğer bu isteğiniz bir iş teklifi ise ve karşılığı var ise işverenler bölümüne konu olarak açabilirsiniz, değil ise forum kurallarını okumanız gerekli
Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.
İsteğinizi yanlış yerde dile getirmişsiniz eğer bu isteğiniz bir iş teklifi ise ve karşılığı var ise işverenler bölümüne konu olarak açabilirsiniz, değil ise forum kurallarını okumanız gerekli
Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.