Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Tasarımı Yapılacak.

Arti18Band

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar,
Artı18Band İsimli Müzik Grubunun Bas Gitaristiyim. Grubumuz Yakında Bazı Büyük Projelere İmza Atacak Fakat Adam Akıllı Bi Logo Beğenemedik. Grubumuz Alternatif Pop,Rock Yapıyor. Maddi Açıdan Şuanda Bişey Veremem Malum Kayıtlar Vs Çok Para Tutuyor Ama İçerisinde 25$ Olan Google Adsense Hesabı Hediye Edebilirim. Bunun Dışında Logoyu Çeşitli Festival, Bar Programları vs. Gibi Çeşitli Yerlerde Kullanıcaz. Bide Davul Kick Önüne Bi Baskı Yapılacak. Eğer Bu İşte Sponsor Olacak veya Destek Olmak İsteyen Arkadaşlar Olursa Çok Sevinirim.

Msn: suatinan@gmail.com

Emekleriniz İçin Şimdiden Teşekkürler.

Not: Moderatör Arkadaşlar Kusura Bakmayın Yanlış Yere Açmıştım. Şidmi Doğru Yerdedir Umarım.

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
özelden mail adresinizi atarsanız yardımcı olabilirim :)

muhibbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne güzel yaa.
Yakında
Marketlerden un, şeker, yağ
Kasaplardan kilo ile et
Şarküteriden tereyağı, peynir vs. teklif edilirse hiç şaşırmam.

Pes yani.Bakıyorum genelde bu ilana cevap verenler öğrenci arkadaşlar.

İlerde yaa bu meslek neden böyle, neden emeğimizin karşılığı verilmiyor diye sızlanmaya hakkınız olmayacak unutmayın.

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
Ne güzel yaa.
Yakında
Marketlerden un, şeker, yağ
Kasaplardan kilo ile et
Şarküteriden tereyağı, peynir vs. teklif edilirse hiç şaşırmam.

Pes yani.Bakıyorum genelde bu ilana cevap verenler öğrenci arkadaşlar.

İlerde yaa bu meslek neden böyle, neden emeğimizin karşılığı verilmiyor diye sızlanmaya hakkınız olmayacak unutmayın.

öğrenciler iş yapamazmı? ek gelir. birde öğrenci diye geçmeyelim kendine grafiker diyen bazılarından kat kat daha iyi yapanlar var. neyse yanlış yerde tartışıyoruz. ceza yemeyelim :wink:

muhibbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mesajımı iyi okumadın galiba genç arkadaşım.
Ben öğrenciler iş yapamaz diye bi ifade kullanmadım.Neden emeğinizi yerlerde süründürüyorsunuz dedim.
Ek gelir mantığıyla üç lira da olsa önemli değil diye yaklaşırsanız hata edersiniz.Unutmayın gelecekte bu mesleği yapacaksınız, ve ne yazık ki kendi ellerinizle geleceğinizi yerle bir ediyorsunuz.

Siz bunu problem olarak görmüyorsanız devam edin o zaman ne diyeyim.

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
Ben öğrenciler iş yapamaz diye bi ifade kullanmadım.Neden emeğinizi yerlerde süründürüyorsunuz dedim.
Ek gelir mantığıyla üç lira da olsa önemli değil diye yaklaşırsanız hata edersiniz.Unutmayın gelecekte bu mesleği yapacaksınız, ve ne yazık ki kendi ellerinizle geleceğinizi yerle bir ediyorsunuz.

yukarıda fiyat konuşulmuyor o yüzden bu konuda yorum yapamam. ama ucuza birçok iş yapıldığını biliyorum bunun ileriki zamanlarda ne gibi sonuçlar doğuracağınında maalesef farkındayım. bu benimn için en büyük problem. işi kaçırmamak için çok fiyat kırılıyor bu yüzden buralara geldik.

melek_35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
kadincabakis.forumf.biz

kesinlikle haklısınız size katılıyorum bu msj bu kadar ilgi görürse bunun devamı gelir ve resmen acıtasyonla emek sömürüsü devam eder.....

bemretulove

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:)
garip olmayın arkadaşlar. herkes para için çalışıyor. kiimse kimseye karakaşı kara gözü için para ödemiyor. burada herkes emek harcıyor. kimimiz sabahlara kadar oturup program pratiği yaptı kiminiz bi süürü para ile kursa gitti kiminiz bedava aylarca staj yapıp okulunu oudu. emeğinizi bu kadar bedava harcamayın. ve kimsenin de ekmeğini oynamayın. sizin yaptıgınız yardım de değil iş te değil. SİZ SADECE PİYASAYI DÜŞÜRÜYORSUNUZ.
bu işten gerçekten kira, fatura ödeyip ev geçindireniniz var(en azından ben)
eğer hepimiz böle ucuza çalışırsak emin olun daha çok aç kalırız. öğrenci arkadaşlarada şimdiden söyliyeyim. okul bitince işsiziz hakkımızı alamıoz deyiphükümete yüklenmesinler. çünkü bu meslekte yerinizi hazırlıyorsunuz.
evlenip sorumluluk alınca ne demek istediğimi anlarsınız. öğrenciyken hatıra çok iş yaptım ama şimdi anlıyorum herşeyi...
lisan hatası yada teşbihte hatam olduysa affedin. kimin ne aldıgına karışamam ama herşeyin bedeli varburada tek şahsa yada tek kişiye lafım yoktur.

colic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazıklar olsun....

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
benimde bir müşterime logo hazırlamam lazım benim için hazırlayacak olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler param yok 256 mb sd card verebilirim o da bozuk ama olsun çoluğum var çocuğum var size zahmet bi yapıverseniz ne olur... Ha bir de 5000 adet 16+4 sf kataloğum var bunun için de 1 ayıklanmış tavuk ve yarım kutu şekersiz damla sakızı verebilirim yardım edin nooolur biri tasarlasın biri bassın sevabına ( kiminin parası kiminin duası)

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
Merhaba Arkadaşlar,
Artı18Band İsimli Müzik Grubunun Bas Gitaristiyim. Grubumuz Yakında Bazı Büyük Projelere İmza Atacak Fakat Adam Akıllı Bi Logo Beğenemedik. Grubumuz Alternatif Pop,Rock Yapıyor. Maddi Açıdan Şuanda Bişey Veremem Malum Kayıtlar Vs Çok Para Tutuyor Ama İçerisinde 25$ Olan Google Adsense Hesabı Hediye Edebilirim. Bunun Dışında Logoyu Çeşitli Festival, Bar Programları vs. Gibi Çeşitli Yerlerde Kullanıcaz. Bide Davul Kick Önüne Bi Baskı Yapılacak. Eğer Bu İşte Sponsor Olacak veya Destek Olmak İsteyen Arkadaşlar Olursa Çok Sevinirim.

Msn: suatinan@gmail.com

Emekleriniz İçin Şimdiden Teşekkürler.

Not: Moderatör Arkadaşlar Kusura Bakmayın Yanlış Yere Açmıştım. Şidmi Doğru Yerdedir Umarım.

Merhabalar uygun fiyatlara sizlere yardımcı olabiliriz. Bizimle iletişime geçerek grafik ve web alanındakı referanslarımızı inceleyebilirsiniz.İyi gunler dilerim grafik@avantajhosting.com

grafimatbaa

🌱Yeni Üye🌱
Neden bu meslek böyle biliyor musun ilkokul mezunu adam bile program öğrenip tasarım yapıyor. Biz de boşu boşuna okuyup işsiz kalıyoruz... Kardeşim ben gidip mimar mühendis doktor olabiliyor muyum sen de benim mesleğimi yapma ya okuyanlara saygınız olsun ya yeter artııııııık.........

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
Neden bu meslek böyle biliyor musun ilkokul mezunu adam bile program öğrenip tasarım yapıyor. Biz de boşu boşuna okuyup işsiz kalıyoruz... Kardeşim ben gidip mimar mühendis doktor olabiliyor muyum sen de benim mesleğimi yapma ya okuyanlara saygınız olsun ya yeter artııııııık.........

madem okudun bu ısın egıtımı aldın sertifikan var kendını gelıstır daha on plana cıkar secılen sen ol kımse sana iş vermemezlık yapmaz sende işsizim dıye yanmassın sen okudum dıye herkez bana yaptırcak ben hiç iş kovalamım diye dusunursen kusura bakmada aynı konusmalara devam edersın yakınırsın sureklı .

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlanın üzerinden 6 ay geçmiş arkadaşlar. İlan sahibi bu zamana kadar logosunu çizdirememişse bundan sonra da çizdiremez demektir.Hala cevap yazıyorsunuz ya çok şaşırıyorum.

grafimatbaa

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim kendimi geliştirdim geliştirceğim kadar da ucuz yapan varken adam sana niye yaptırsın biraz mantıklı ol sırf cevap vericem diye yazma bana