Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Tasarımım Avcıoğlu Cam Sanayi ve Ticaret

Rouse

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.avicoglucam.com
Merhabalar, sitenizi yeni keşfettim ve bunca zaman neden göremediğim için kendime kızar oldum :) Bu da ilk postum ve sizle bir süre öcne yaptığım kendimize ait bir Cam şirketine ait logo hakkında danışmak istiyorum. Gerçi artık bu logoyu tescilledik sayılır ama yine de eleştirilerinizi almak isterim. Şişecam'ın Isıcam yetkili bayii'yiz ve ısıcam üretiyoruz. Bu logo da benim yaptığım logo... Firmanın adı "Avcıoğlu Cam Sanayi ve Ticaret"

logo2pi9.jpg

Benzer konular

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
basit olmuş daha güzel olabilir arkadaki şekil kötü duruyor onun haricinde yazılarda ki çizgiler hoş duruyor

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Basit ama güsel bir çalışma birde vanlı renkleri deneyin.
Emeğinize sağlık.

aynali

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşalr bunları nasıl yapıyorsunuz.bana bi program veya başka birşey önerirmisiniz?

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşalr bunları nasıl yapıyorsunuz.bana bi program veya başka birşey önerirmisiniz?

frehand programını tavsiye ederim logo için ...

çalışmaya gelince bence basit değil akılda kalıcı kalabalıktan uzak amacına uygun bi çalışma olmuşemeğine sağlık ii iş çıkarmışsın bence .. aramıza hoşgeldin:)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com

Logoları hazırlamak için vektörel bir program kullanmanız iyi olur.Vektörel olarak hazırladığınız logoların çözünürlüğü bozulmaz ve her yerde istediğiniz gibi kullanırsınız.

Gelelim vektörel programlara.Illustrator ve Freehand bu işi yapmanız için gereken 2 kaliteli program.Yok benim o programları almaya gücüm yok derseniz, Inskcape isimli program basit de olsa işinizi görür.Tabiki freehand ve illustratorla boy ölçüşemez.

Freehand ı Adobe un satın almasıyla güncellenmesi durduruldu.Yani yeni versiyon çıkmayacak artık.Adobe da kendi ürünü olan Illustrator üzerinde yoğunlaşmaya başladı.Eğer bir programa başlayacaksanız bunun Illustartor olması sizin açınızdan daha avantajlı olacaktır.

Illustrator u adobe.com/downloads sayfasından ücretsiz kayıt yaptırarak 30 günlük deneme sürümünü indirebilirsiniz.

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
bıraz daha yazılar baskın olabılır çok pasif kalmış renkler ınsanı kendı etkısı altına alamıyor..bu arada hoşgeldınız aramıza..

aynali

🌱Yeni Üye🌱
freehand i yükledim ama biraz karşık gibi. bakalım uğraşıcaz.tşekler..

Rouse

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.avicoglucam.com
Tüm eleştirileriniz için teşekkürler :) Arkadaki şekli açıklamam gerekirse aslında cam olduğunu belli etmek amacıyla biraz o rengi seçtim ve fazla canlı olmamasına özen gösterdim. Ama camı biraz fazla eğdiğim için sanırım amacının dışına çıkmış :)

Bu arada çalışmayı coreldraw ile yapmıştım, soran arkadaşa yardımcı olur umarım. Bir de; hoşbuldum :)

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tüm eleştirileriniz için teşekkürler :) Arkadaki şekli açıklamam gerekirse aslında cam olduğunu belli etmek amacıyla biraz o rengi seçtim ve fazla canlı olmamasına özen gösterdim. Ama camı biraz fazla eğdiğim için sanırım amacının dışına çıkmış :)

Bu arada çalışmayı coreldraw ile yapmıştım, soran arkadaşa yardımcı olur umarım. Bir de; hoşbuldum :)

Sana tavsiyem bu tür çalışmalrını Illustrator yada Free Hand te yapman. Corelin meziyetlerini çok fazla bilmiyorum ama bu iş yapılacaksa bu iki programdan birinde yapılmalı benim görüşüm tabi katılmayanlar olacaktır. Logoya gelince ben beğenmedim, çok daha iyi olabilir, çünkü hava ve zemin müsait.