Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Tasarımlarım Snooker

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2 haftadır grafiker olarak çalışıyorum. birkaç logo çalışması yaptım ve eleştirilerinizi almak için buraya yükledim.

Lütfen değerli eleştirilerinizi esirgemeyin :))

logosmj4.jpg

Benzer konular

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler :))

ama çalışmaya yeni başladım ve mutlaka hatalarım vardır. eleştirilmek güzel olurdu :hmm2:

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk logodaki fontlar çok yani S'nin içindeki font seçimin yanlış ve kıvrımlı olan S harfinin içinde yazılar düz duruyo alttaki fontla uyuşmuyo bence. Mahmut abi TV Shop'un fontu da daha güzel olabilir. Snooker logosunda da ıstakaya eğim vermişsin yazıyada eğim verebilirsin ve ışığı da çok keskin.

derya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel ama göze çok tanıdık geliyor. biraz esinlenmemi seziyorum:)

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
anladım çalışmalarımda dediğin noktalara dikkat ederim yorumun için çok teşekkürler. :peace1:

hayır hiçbir yerden esinlenmedim. :S ama daha önce görüpte hatırlamadığım birşey varsa onu bilmiyorum. :lol:

naklov

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
guzel çalışmalar ben bılardo olanını sevdım ama dıger arkalar ne begenır bılmem....emeğine sağlık..

habibe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilardo olan logo güsell içlerinde en çok onu beğendim diyebilirim. yanlız miço arkadaşımızın dediği gibi yazıdada bir eğiklik verseymişin daha bi hoş olurdu.. yeni olduğunu düşünerek yinede çalışmaların güsell ufak tefek hatarın olacaktır ama zamanla bu hatalarını geride bırakacağından eminim..

başarılarının devamını dilerim..

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadşım ellerine sağlık güzel olmus hatırlatılacak şekilde iyi logolar olmus ama ben 5.ci sıradakını beyenmedım.arkadki topu kırmaızı değilde biraz daha görsel renkler kullanmalısın.2.ci sıradakını çok beyendım.ama unutmamalısınkı logolardan çok yazı fontlarına biraz daha ilgi göster ne kadar logo güzel olsun ama yazı fontun kötü olursa o iş orda biter.bende 17,5 :) yaşındayım üniversite 1 geçicem allahın izniyle bu sene . bende logo seti var örnek olarak işterseniz logogo setimi sizinle paylaşabilirim..işterseniz özelden mesaj atarbilirsiniz.sana grafikerlik hayatında başarılar dilerim.........

moody

🌱Yeni Üye🌱
daha yüksek çözünürlükte çalışırsan daha güzel olacağına inanıyorum

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha yüksek çözünürlükte çalışırsan daha güzel olacağına inanıyorum

merhaba,

yorumunuz dikaktimi çekti, yüksek çözünürlükte çalışırsa nasıl daha güzel olacağını anlamadım. Logoları arkadaş vektörel çalışmış vektör değilse bile çözünürlüklerini burdan nasıl anladınız sadece bize jpeg olarak göstermiş. Jpeg kötü görünebilir ama bu demek değil düşük çözünürlüklü logolar. Baskı esnasında istenilen çözünürlükte basılır.

İyi Çalışmalar.

tugce

🌱Yeni Üye🌱
logo

bence çalışmaların çok hoş bende bir aydır grafikerim çok göz alıcı:lol:

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
habibe .. haklısın bundan sonra eğimlere dikkat edeceğim

sercansarıgül .. snooker oyununda en göz alıcı renk kırmızı :lol: artık fontlara da dikkat ediyorum ;)

belqin .. açıklaman için teşekkürler :))

hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. çok faydalı oldu :))

cinesu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
cinesu.deviantart.com
Logoların arasında sadece birşey dikkatimi çekti ve hoşuma gitti. Son 3D Character Studio logosunun başındaki Son yazısı. İyi düşünmüşsün. Emeğine sağlık.

orkide

🌱Yeni Üye🌱
tasarımlarınız çok güzel ve estetik.ben sitenin yeni üyelerindenim ve bu işte biraz acemiyim umarım desteğinizi esirgemezsiniz.işinizde başarılı olmanızı dilerim.

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cinesu .. ben aslında surat çizmeye çalışıyodum baktım "son"u andırıyo ona çevirdim =)

orkide .. aslına bakarsan ben de yeni başladım bu işte 4. haftaya girdim :lol: ama elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım ;)