Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo ve ilan çalışmam

@WES

🌟Usta Tasarımcı🌟
lma1.jpg

lma1ilancopy.jpg

lma2.jpg

lma2ilancopy.jpg

nasıl olmuşlar:D

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hiçbiri olmamış maalesef. Dünyada ve Türkiye'de yapılan logo ve ilan örneklerine bir göz atın.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Logolardaki tek sorunun karmakarışık olması:) İlanlara gelincede ilki ikincisine göre biraz daha iyi :) Buradaki sorununda yazı fontların, değişik bir font ve kenar çizgisi vermeyip yazıları sayfaya ortalasaydın daha iyi olurdu..Teknik açıdan sorunların var.Forumda photoshop derslerini incelersen daha yararlı olur senin için:).Çok eleştiriyorum diye kızmıyorsundur umarım.Fikirlerimi paylaşmak istedim :) :p

@WES

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok zaten eleştiriler hep aynı yöndeydi yazılar karmaşık dendi genelde:D

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Katılıyorum yazılar çok karışık... yazılara effekt verme(bleending optioons) bence görünümü bozar...
Sadeliğe dikkat etmelisin, yazı fontunu da değiştirirsen daha iyi olur...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Her iki logonun yazı karekterleri olmamış.Özellikle ikinci logoda çok fazla detay var.Size tavsiyem logolarda kullanmak istediğiniz öğeyi detaylı bir şekilde çizmek yerine sembolik olarak çizin.Ayrıca farklı yazı karekterleri üzerinde çalışarak sizin hoşunuza giden değil ambleme uyan karekter seçin.

El ilanlarına gelince;
Zemin rengi ve konuya uygun görsellerin seçimini iyi yapamamışsınız.Ayrıca yazı karekterlerindeki zaafiyet ilan çalışmanızda da mevcut.Sitede gerek logo gerekse afiş çalışmaları fazlasıyla mevcut.Onları inceleyin faydasını göreceksiniz.