Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo yardımı

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Hahaha bankamatik gibisin maşallah. :D:D

Belli olmaz, başka bi konuda arkadaşın biri koya koya yürüdü geçti 3 tane şikayet maili attım tık yok, TBMM'yi bile geçti burası, şimdi silmiş tabi mesajları adam (ama benim alıntı yaptıklarım kabak gibi ortada :D).

Konunun altındaki Benzer Konular başlığı altındakilerin durduğu yere bakarak yazmıştım. Bilemem.. :)

sheggy

🌱Yeni Üye🌱
:)) konunun bu kadar ilgi görmesi benim işimi görmese de hoşuma gitti.. powerclip arkadaşımızın ilgilenmesi de ayrıca çok hoşuma gitti neticede logoyu yapmaya en yakın kişi olarak kendisini gördüm. sağ olsun var olsun emeği karşılıksız kalmayacaktır :) siteye katkısından dolayı adı unutulmayarak anılacaktır.:)))

anselmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Powerclip kardeşim birgün bana logo lazım olursa mutlaka seni bulacağım. Acaba iyi bir logo yaptırsam kaça mal olur düşüncesinden beni kurtardığın için teşekkür ederim. Birde yaptığın logoları nerden görebilirim .:)

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
:)) konunun bu kadar ilgi görmesi benim işimi görmese de hoşuma gitti.. powerclip arkadaşımızın ilgilenmesi de ayrıca çok hoşuma gitti neticede logoyu yapmaya en yakın kişi olarak kendisini gördüm. sağ olsun var olsun emeği karşılıksız kalmayacaktır :) siteye katkısından dolayı adı unutulmayarak anılacaktır.:)))

Bu olgunluğunuza saygı duyuyor ve şapka çıkarıyorum.

Şu bölüme konu açarsanız, ciddi cevaplar alma ihtimaliniz daha yüksek.. (Garanti değil, sadece ihtimal daha yüksek.) :)

İş Veren İlanları

sheggy

🌱Yeni Üye🌱
ilginize ve önerinize teşekkür ederim. ama daha fazla üstelemesem iyi olacak herhalde :) en iyisi bütçeyi biraz zorlamak:))

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende güneşleniyorum... :D

Sen paçaları kaptırdın galiba Nihat abi. :D

Evet martin. hiç sorma :) çok fena batmıştı. Biraz uğraştırdı ama temizlendi çok şükür:)

Devamlı kapalı mekana tıkılıp kalmasam da batmayacak şekilde ve paçalarımı yukarı çekerek kıyıdan yuruyorum yavşça :)

Neyse uyarı almadan daha fazla makara kukara yapmayalım. Konu sohbet alanına döndü:) Size bol muhabbetler diliyorum :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet martin. hiç sorma :) çok fena batmıştı. Biraz uğraştırdı ama temizlendi çok şükür:)

Devamlı kapalı mekana tıkılıp kalmasam da batmayacak şekilde ve paçalarımı yukarı çekerek kıyıdan yuruyorum yavşça :)

Çamurda yürü izini belli etme :D iyi taktik abi. :)

sheggy

🌱Yeni Üye🌱
ilgine ve alakana teşekkür ederim twist bir şeyler çıkartmaya çalışacağım sağol