Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo yorum

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
Marketlere barkod okuyucuları pazarlayan bir firma için hazırlamış olduğum logo çalışmalarını sizlerle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum, saygılar...

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim fikrim birincisi olmamış (çok çabuk yapılmış izlenimi veriyo), ama diğerleri fena değil ellerine sağlık ;)

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
logona cevap :)

merhaba arkadaş bence logolarından 1. ve 5. olan olmamış. Sanki işi biraz basite almışsın gibi gözüküyor ama diğerlerine denilecek bir şey yok. Ellerine sağlık...

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3. çalışma iyi,daha sonra 6. çalışman belkide ikisinden karmada olabilir.
3.Çalışman için renk kompozisyonları yap şimdiki renkleri kullanma bence...Eline sağlık

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
en son yaptığın daha ii sanki tebrikler..

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Benim görüşümde 3 ve 6 diğerleri de kötü değil.. Önemli olan parayı verecek olananın beğenmesi en fazla 3 alternatifle git. yoksa müşteri ha bire değiştiriyor.

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
normal şartlar altında bende 3 taneden fazla logo sunmayı benimsemiyorum. Lakin bu firmanın sahibi sevdiğim bir kişi olduğundan dolayı biraz fazla çalışma sunacağım. Yorum ve eleştirileriniz için teşekkür ederim.

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
birinci logonun fikri güzel, üçüncü logonun da fontu ama üçüncüde ensa'nın üzerindeki şekli çıkar bence. Sadece yazı ve barkod çizgileri olsun bence

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
benim de ilk baktığımda 3. logo dikkatimi çekti ancak gri tonu biraz daha açık olabilir + ellerine sağlık 412
bu arada müşteriye çok fazla logo sunmama fikri iyi oldu
tam da böyle bir durum vardı:)

uguruzuncelebi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benim görüşümde 3 ve 6 diğerleri de kötü değil.. Önemli olan parayı verecek olananın beğenmesi en fazla 3 alternatifle git. yoksa müşteri ha bire değiştiriyor.

gerçekten katılıyorum bu yoruma ne kadar çok öneri ile gidersen o kadar seni uğraştırırlar.genelde hep başıma gelen şeyler :)

tayfa

🌱Yeni Üye🌱
üçüncü logo gayet güzel...döndüncünün fontlarıyla falan oynarsan sonrasında güzel bisey cikabilir ortaya ellerine sağlik...

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
6.favorim ama 3.nün renkleri daha çok hoşuma gitti, bu renkleri 6.sında deneseniz bence çok güzel olur. iyi çalışmalar.
ne yapim bu kadar biliyorum.

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben 4.mavi olan sevdim:)Yorum yapamıyorum cunku logo hakında bilgim yok ama hepsi hoş görünüyor

Dracan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 6 ve 7 diyorum bende ellerine sağlık :)

bilinmezmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3. çalışma güzel, ama renkleri ile oynanmalı. O zaman iş oldu demektir.
6. çalışmayıda renkleri yüzünden beğeniliyor.

Ayrıca ne kadar tanıdığın ve dostun olursa olsun, yine de 3 taneden fazla sunma... Ozaman tanıdık olduğun için, daha da fazla çalışma yapmanı isteyecektir... İnsanoğlu hep böyledir...