Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo

elamerve

🏅Acemi Tasarımcı🏅
x0imZ.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
text menüsündeki none yazan yeri smooth a çevirirseniz, harflerin etrafındaki pixel görüntüsü kaybolacaktır.
yada bu etki düşük çözünürlükten kaynaklanmış olabilir.

İyi yoldasınız, çalışmalarınıza lütfen çok sıkı devam ediniz.

vosken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neden yeşil özel bir anlamı yoksa bence farklı renkler deneyebilirsin. Fabrika kavramı bende güçlü sağlam bir anlam doğuruyor seninkiler renkler den dolayı da olabilir zayıf kalmış gibi geldi. Renkler bana zeytin üreten bir firma gibi geldi alttakilerın form ve renk itibariyle . Tabi ilk skeçlerse bence potansiyeli var. :)

musti790

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.codermen.com
neden yeşil özel bir anlamı yoksa bence farklı renkler deneyebilirsin. Fabrika kavramı bende güçlü sağlam bir anlam doğuruyor seninkiler renkler den dolayı da olabilir zayıf kalmış gibi geldi. Renkler bana zeytin üreten bir firma gibi geldi alttakilerın form ve renk itibariyle . Tabi ilk skeçlerse bence potansiyeli var. :)

Arkadaşa katılıyorum bence daha baskın renkler kullanmanız logoyu daha etkin kılacaktır.Fabrika olduğu için biraz ciddiyetlik getirir diye düşünüyorum.

elamerve

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bende güçlü bi renk kullanmayı düşünmüştüm ama benden bu renkleri kullanmam istendi sizce hangisi daha iyi peki tasarım açısından.

glesn

🌱Yeni Üye🌱
Ben ilkini begendim, digerlerine gore daha ciddi duruyor bence. :) Bir de bence harflerin arasindaki bosluklari dengelemelisiniz, elinize saglik..

Webruli

🌱Yeni Üye🌱
Kırmızı çok dikkat çekici olur veya mavi (koyu) lacivert filan güçü, saygıyı temsil eder diye duymuştum.. o renklerle de deneyebilirsin daha iddialı olur, onun dışında hepsi çok güzell, devamını dilerim emeğine sağlıkk :)

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
logonuzun renkleri böyle istendiği için o konuda yorum yapamam tabi
ama tasarım konusunda 1. ve 2. iyi duruyor derim
yalnız 1. tasarımınızda yuvarlak içine yerleştirdiğiniz 'AY' hecesinin/kelimesinin bir harfi çembere temas ediyor diğeri temas etmiyor ortalarsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz diye düşünüyorum
emeğinize sağlık