Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

M a i l ime gelen en güzel mesajlardan biri...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu sabah mailimi açınca yine bir sürü toplu mail gördüm. Nefret ettiğim bu toplu maillerin arasında nasıl olduda bunu okudum inanın bilmiyorum. Normalde bu tip mailleri okumadan direk geri dönüşüm kutusuna yollayıp sonrada geri dönüşmesine fırsat bile vermeden silerim. Nedir bu mail? Buyrun sizde okuyun.:)

İletmezsen ölümü gör :):):)

Bu zamana kadar bana zincir e-posta gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim;

Sayelerinde tuvalet temizlemekte kullanıldığı öğrendiğim kolayı içemez oldum

Aids virüsü taşıyan iğneler kıçıma batar korkusuyla sinemaya gidemez oldum.

Deodorantlar kanser yapıyor diye sayelerinde artık bir domuz gibi kokmaya başladım

Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefonlara da cevap vermiyorum.

İçinden fare ya da fare zehiri çıkar diye hiçbir kutu içeceği içmiyorum.

Çok sevdiğim içkime ilaç koyup beni uyuturlar,organları mı çalarlar ve buz dolu bir küvetin içinde
uyanırım diye bana yaklaşanları da tersliyorum.

Neyim var neyim yoksa satıp hastanede yatan ve büyük ihtimalle ölmek üzere olan çocuklara yatırmayı düşünüyorum.

Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten de evden dışarı çıkamaz oldum.

Tuz Gölü'ne Konya'nın katkılarından dolayı yemeklerim tuzsuz tatsız.

Msn paralı olacak;Adam yeşerecek mi,sararacak mı beklemekten de gına geldi.

Excel hala ne zaman emekli olacağımızı da bildirmedi.

Bir maili forward etmedim, başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı da
kaybettim.

Multipl skleroz olunuyormuş diye diyet ürünleri düşmanıma bile tavsiye etmiyorum.

Yerli malı kullanacağım derken marketlerde barkodu 869 ile başlayan ürünleri aramaktan da gözlerimin
biraz daha bozulduğunu farkettim.

Sevgili dost ve arkadaşlarımdan gelen;
'lütfen okuyunuz', 'çok önemli', 'aman virüse dikkat', 'bilmem kim para dağıtıyor', 'en az beş kişiye yolla', 'inanmadım ama doğruymuş', 'kişiliğini test et', 'tıkla para yolla, tıkla yardım et', 'bilmemkim seni gözetliyor', 'bilmem kime mail at, haddini bildir', 'onu yeme bunu ye' şeklinde başlayan kerameti kendinden menkul, nev'i şahsına münhasır bu mailler sayesinde hep beraber 'kafayı çizme'ye ne kadar yakın olduğumuzu da müşahade etmiş oldum.

ŞİMDİ: Eğer bu maili 60 saniye içinde 1200 kişiye göndermezsen;
Bilesin ki bir kuş sabah akşam kafana MIÇACAK ve hayatı sana dar edecektir.

Bir Dost...

Benzer konular

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Demek ki bu tür mailleri hiç okumadan silerek en doğruyu yapıyormuşuz. Zaten karmakarışık olan aklımızı iyice karıştırır bunlar.
Arkadaşımıza da gına gelmiş belli.

Paylaşım için teşekkürler Volkan TEKİN, sabah neşesi oldu sana gelen mail.

Saygılarımla

Son düzenleme:

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel özetlemiş helal olsun..
paylaşım güzeldi. teşekkürler

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
banada geldı ve bende nefret ederım toplu maıllerden bende aynısını dedım

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet bana da bu tür mailler geliyor, doğrusu vaktim olursa okuyorum bunları.

Ama itiraf edeyim ki, ben kimseye göndermiyorum ve siliyorum ;)

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
noktasından virgülüne,
her satırından paragrafına ... katılıyorum.
şahsen okumamakla haklımıymışım ne ???
yalnız önemli bi not ... son cümle önemli
ŞİMDİ: Eğer bu maili 60 saniye içinde 1200 kişiye göndermezsen;
Bilesin ki bir kuş sabah akşam kafana MIÇACAK ve hayatı sana dar edecektir.:D:D:D

yollayın anacım...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aynen katılıorum:)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
bunlar artık cep telefonuna da sıçradı :D deil olcam hergün birisi yoluyor yok on kisiye yolla cart curt :D (uyurken gelmesi ayrı birsey zaten :D ) çok komik ya :)

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Tamb ir akbus haline egldi artık bu mailler...cok iyi özetlemiş :)

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunlar artık cep telefonuna da sıçradı :D deil olcam hergün birisi yoluyor yok on kisiye yolla cart curt :D (uyurken gelmesi ayrı birsey zaten :D ) çok komik ya :)

çok komiksin sende telefonu kapa sana ebediyen ulaşmasınlar:D

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlginç mailmiş... tesekkürler:)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
BU mailler insanı delirtmek için birebir sanırım ...
Acaba biz mi çok yoğunuz ve çok ciddi bakıyoruz herşeye...
Yani insanlar nasıl bu kadar boş olabilirki ?Başka bir açıklamayı aklım almıyor :)

forever

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
nethane.net
'lütfen okuyunuz', 'çok önemli', 'aman virüse dikkat', 'bilmem kim para dağıtıyor', 'en az beş kişiye yolla', 'inanmadım ama doğruymuş', 'kişiliğini test et', 'tıkla para yolla, tıkla yardım et', 'bilmemkim seni gözetliyor', 'bilmem kime mail at, haddini bildir', 'onu yeme bunu ye' şeklindeki mailleri göndermekten ne anlıyorlar?bunu yapan kişi neden yapıyor?bunları kim yazıyor ve ne amaçla ?

Hala çözemedim bu kişileri.Paylaşım için teşekkürler.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Şiddetle katılıyorum bu maile.
Telefonuma gelen mesajlardan da artık bunalmış durumdayım en sinir olduğumda işin içine Allah'ı katmaları..bu mesajı göndermezsen Allah en sevdiğini alsın, inanmıyorsanda Allah rızası için gönder vs vs sonu gelmiyor.
Böyle şeylere inananların hangi mantık içerisinde olduğunu kestiremiyorum ben..Çok güzel paylaşım teşekkürler.. +1

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu e-mail i yazan kişi kafayı sıyırmış olmalı.Benim şahsi düşüncem bu şekilde yazılan e-mailler karşı tarafla dalga geçme ve eğlence amaçlı.Ben kendi e-mail kutumda ilk önce mesajların en altına bakarım.Eğer bu şekilde bir ibare görürüsem(yok efendim bu e-mail'i şu kadar kişiye yollayın vs.) hiç okumadan direkt siliyorum.

Ancak şu var ki yukarda bahsedilen bazı takıntılar ve daha değişik türleri çok kişide var.

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
çok şükür cep tel kullanmıyorum.:rofl::rofl::rofl:

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu e-mail i yazan kişi kafayı sıyırmış olmalı.Benim şahsi düşüncem bu şekilde yazılan e-mailler karşı tarafla dalga geçme ve eğlence amaçlı.Ben kendi e-mail kutumda ilk önce mesajların en altına bakarım.Eğer bu şekilde bir ibare görürüsem(yok efendim bu e-mail'i şu kadar kişiye yollayın vs.) hiç okumadan direkt siliyorum.

Ancak şu var ki yukarda bahsedilen bazı takıntılar ve daha değişik türleri çok kişide var.
Evet öyle gerçekten birçok kişinin takıntısı var böyle şeylere çünkü takılmayacak gibi değil bir yerden sonra sinir bozucu oluyor saçma sapan şeyler..Ne kadar çok kişi böyle yazıları okursa o kadar vazgeçen olur diye umuyorum.