mac te corel nasıl kullanırım | Grafikerler.net
Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mac te corel nasıl kullanırım

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben mac kullanıcısıyım daha önce frehand kullanıyordum iş te de evde de şimdi ise işyerinde corel kullanıyorum 1 yıldır ve freehand ı bıraktım (boşadım) :rofl: ama ben de mac olduğundan coreli çalıştıramadım nasıl çalıştırırım bi bilgisi olan bilgi verise sevinirim

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Programı çalıştıramadıysan eğer, pc sürümü ve mac sürümü ayrı oluyor bunu biliyorsun herhalde !!!

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
11 le beraber corel firması mace uyumlu yapmıyor coreli.Yani bende isterdim.Ama ne yazıkki eşşek gibi imacte windows kullanıyom:S

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
11 le beraber corel firması mace uyumlu yapmıyor coreli.Yani bende isterdim.Ama ne yazıkki eşşek gibi imacte windows kullanıyom:S

imac yeni herhalde windows kullanabildiğine göre benim mac powerbook g4 eski biraz yani :D windows ta yüklenmiyo mac lere windows porgramlarını kullanmak için bi program yükleniyormuş ama o programın adı ne onu dahi bilmiyorum bilgin varsa ve beni bu konuda bilgilendirisen çok sevinirim

infoask

🏅Acemi Tasarımcı🏅
imac yeni herhalde windows kullanabildiğine göre benim mac powerbook g4 eski biraz yani :D windows ta yüklenmiyo mac lere windows porgramlarını kullanmak için bi program yükleniyormuş ama o programın adı ne onu dahi bilmiyorum bilgin varsa ve beni bu konuda bilgilendirisen çok sevinirim

o programı bulsan da yükleme !
kesinlikle yükleme
nedenini sorarsan

mac işletim sisteminde o programı açıyorsun sonra programın içinden
windows programı açıyorsun sonra açılan windows programının içinden
belge açıyorsun böylece fiziksel RAM inin %75'i uçuyor
yani kalan kısımla çalışmak zorunda kalıyorsun

böylece kütük gibi çalışan (aslında kütük gibi yerinden kıpırdamayan)
bir mac'in oluyor :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Son düzenleme:

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Mac'ler İçin Corel 11'den Sonra Sürüm Üretilmedi.

MacOS ve Windows'u Aynı Makineye Kurabilir ve Aynı Anda Çalışabilirsin. Buda Parallels Desktop Denen Program Sayesindedir.

Yaklaşık 2 senedir gerektiğinde kullanıyorum. Ama Mac'imin Can Çekiştiğini Hiç Görmedim.

kemaluzan

🌱Yeni Üye🌱
hepinizin aklına şaşarım
yaklaşık 17 senedeir bu işin içindeyim
bir gün bile ne freehand nede corel kullandım
Illstratordan vazgeçmedim geçmemde
az bir işse işim ILLUSTRATOR
çok iş ise işim INDESIGN

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar konu açılalı bayağı olmuş (2008) ama sorunun çözümü için bir gelişme var mı diye sormak istedim bende de macbook pro var ama coreli kuramadığım için mecbur windows kullanıyorum, mac kullanmak istiyorum daha doğrusu macte corel kullanmak istiyorum yok mu bir çözümü acaba?

aysegrf

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar konu açılalı bayağı olmuş (2008) ama sorunun çözümü için bir gelişme var mı diye sormak istedim bende de macbook pro var ama coreli kuramadığım için mecbur windows kullanıyorum, mac kullanmak istiyorum daha doğrusu macte corel kullanmak istiyorum yok mu bir çözümü acaba?

maalesef yok. mac icin en son 11 var. oda yeni versiyonları açmıyor doğal olarak....