Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mac te windowsu çalıştırın

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Alakalı sayfaya gitmek için tıklayınız.

Bilmiyorum mac kullanan arkadaşlar bu konu hakkında bilgileri varmı ama Macintosh bilgisayarlarınızda Windows u çalıştırabiliyorsunuz. Bunun size ne gibi bir katkısı olur ? Örnek veriyim elinizde bir cd var ve küçük bir program lazım oldu bir çalışmada (Büyük RAM ve özellik istiyen programlar için konuşmuyorum.) ve bu program windows uyumlu işinize lazım olan dosyayı mac in içinde windows u çalıştırarak program ile işinizi gördükden sonra windows u kapatıp işinize devam edebiliyorsunuz.

Yada sizde benim yaptığım gibi eski bir iş yerimde patronumu korkutmuştum. Macintosh bilgisayara virtual pc yi yükleyip tam ekran windows u açarak patronumu çağırmıştım. Patronum baya bir endişelenip korkmuştu.

Gökhan hiç macintosh a windows yüklenirmi ! Ne yaptın sen ! =)

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
Alakalı sayfaya gitmek için tıklayınız.

Bilmiyorum mac kullanan arkadaşlar bu konu hakkında bilgileri varmı ama Macintosh bilgisayarlarınızda Windows u çalıştırabiliyorsunuz. Bunun size ne gibi bir katkısı olur ? Örnek veriyim elinizde bir cd var ve küçük bir program lazım oldu bir çalışmada (Büyük RAM ve özellik istiyen programlar için konuşmuyorum.) ve bu program windows uyumlu işinize lazım olan dosyayı mac in içinde windows u çalıştırarak program ile işinizi gördükden sonra windows u kapatıp işinize devam edebiliyorsunuz.

Yada sizde benim yaptığım gibi eski bir iş yerimde patronumu korkutmuştum. Macintosh bilgisayara virtual pc yi yükleyip tam ekran windows u açarak patronumu çağırmıştım. Patronum baya bir endişelenip korkmuştu.

Gökhan hiç macintosh a windows yüklenirmi ! Ne yaptın sen ! =)

işte mac farkı. bunu mac mi? pc mi? adlı konumuzda da belirtmek gerek.

fark dedim çünkü, mac içerisinde PC calışıyor ve cok da iyi performansla calışıyor (onceki sürümlerde makineler biraz kasılıyordu)

işte işin kilit noktası geliyor....

PC içinde hala MAC OS çalışmıyor.

zaten bunuda beklemiyorum...

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya PC.de de MacOS x86 Tiger kurulabiliyor biliyor musunuz ben kullanıyorum şu an mac.in bütün program ve fontlarını destekliyor kullanabiliyorum...

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hiçte performanslı çalışmıyor. Pentium 2 hızında çalışıyor. Mac bilgisayar ağır çalıştığı için insanlar windowsun o hızda çalışmasının normal olduğunu düşünüyor. Yeni bir macbookda win xp (boot hariç en hızlı windows sürümü) her işlemi yaparken adamı kanıttırıyordu. Denedim gördüm

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hiçte performanslı çalışmıyor. Pentium 2 hızında çalışıyor. Mac bilgisayar ağır çalıştığı için insanlar windowsun o hızda çalışmasının normal olduğunu düşünüyor. Yeni bir macbookda win xp (boot hariç en hızlı windows sürümü) her işlemi yaparken adamı kanıttırıyordu. Denedim gördüm

sen macbookta windows kurup çalıştırmışsın, ama mac içinde windows kurulumundan bahsediliyor :)

mrs035

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.dizaynteknikhizmetler.com
arkadaşlar, mac intel işlemcisi bilgisayarda pc çalıştırmak çok güzel birşey. Ben yaptırdım çok rahat ettim.

Moderatör tarafında düzenlendi: