Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

makine onerisi

canada

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,ben Kanada'da yasiyorum.Birkac ay once magazalari gezerken evlerde IC MEKAN'larda kullanilan duvar tablolarinin cok pahali olmasi ve cesitlerin az olmasi dikkatimi cekti.Ortalama 60x90 cm'lik canvas tablo 50 dolar civarinda.
Bu isi evin garajinda yapip ilk etapta internet uzerinden satmak aklima geldi. Ancak bu konuda hicbir bilgim yok.Sadece orta derecede bir bilgisayar kullanicisiyim.
Biraz arastirma yaptim bu makineler hakkinda ancak alanim olmadigi icin de birsey anlamadim.
Sizden bazi ricalarim olacak :
1) Ben bu isi yapabilirmiyim? Profesyonellik gerektiriyormu?
2) Cevabiniz evet ise bana ne tur bir baski makinesi onerirsiniz?Ic mekana ait tum malzemeye baski yapmasi gerek sanirim.(kagit,canvas,kumas,vs)
3) Yine burada arastirdim ornek olarak 61cmX30 metre kanvas kumas 200 dolar'a satiliyor.Bu fiyatlarla ben 60X90 bir tabloyu imal etme fiyati ne olur?
4) Bu basilacak resimler nereden temin ediliyor?Bir siteye abonelik mi gerektiriyor?
Eger bana yardimci olacak arkadaslar varsa buraya ya da arkonado@gmail.com adresine yazarlarsa cok memnun olurum.Simdiden tesekkurler ve iyi calismalar.

Benzer konular

grafok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba canada,
öncelikle tabiki bilgi sahibi olman gerekiyor.
60*90 cm tablo kağıt maliyetin 0,50$ olur. verdiğin canvas fiyatına göre.
bunun boyası elektriği derken .... birazdaha eklenir.
grafik programı bilmen gerekir.
makinayı bilmen gerekir.
internet üzerinden müşterinin hoşuna gidecek fotoğraflar bulunuyor.
hangi ölçüde isteniyorsa alt kasası yapılıp canvas basılır. zımba ile ahşapa çakılır....

dirlikreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
canada'da color span display maker üretim yeri canadadır bu makinanın bizde yıllar önce vardı çok memnunduk bulabilirsen tüm iç mekan malzemelere baskı yapabilirsin

canada

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim.Grafik programi derken mesela sizce hangisini ogrenmem gerekir bana yetecek sekilde?Bir de yeni bir makine almayi dusunuyorum siz hangi marka ve modeli onerirsiniz?Birde eco-solvent kullanan makinler varmis bunlar ne oluyor bana uyarmi ? sanirim makine seciminde murekkep harcamasi da onemli bir faktor.Elektrik konusu burada cok cok ucuz onun maliyete etkisi cok cuzi olur sanirim.Iyi calismalar

grafok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eco solvent makina kokusuz bizde eco solvent dx5 epson kullanmıştık...
tablo ve canvas basımında gayet başarılı sonuç veriyor baskı kalitesi olarak....
corel draw - illustrator photoshop herhangi birisi işinizi görecektir....