Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Market insört

ugurcan038

🌱Yeni Üye🌱
market304nsrt.jpg
ARKADAŞLAR BUDA BENDEN SİZLER GİBİ PROFOSYONEL KİŞİLERDEN YORUM BEKLİYORUM KAYSERİLİ GRAFİKER

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayfa düzeni güzel.Ancak zemin rengi ile ara renkler uyumsuz geldi bana.Ayrıca iletişim bilgilerini sansürlemeniz gerekiyor.
Emeğinize sağlık.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
çok hoş görünüyor emeginize sağlık başarılar

ugurcan038

🌱Yeni Üye🌱
Bu yayınlanan ilk çalışmam olduğundan böyle ama beğendiğiniz için tşk.

xcalibur35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Uğurcan Merhaba,

Tasarımın matbaacılığı iyi bilen bir kişi tarafından yapıldığı yada yönlendirildiği açıkca ortada.

- Renklerin bazı yerlerinde Magenta ve Cyan kullanmanızdaki neden baskı korkusumu, yani baskıda ayarsızlık olacak endişesimi, ama ondan hassas yerler var baskı oturmaz ise ince detaylar zaten çok büyük sorun yaratacaktır. Eğer öyle bir korkunuz yoksa Magenta ve Cyan çalışmaya uymamış. Farklı tonlarda renkler uygulanabilirdi

- Neon red kullanmışsın sanırım. Bu rengi kesinlikle siya ile birlikte kullanmalısın çok mükemmel bir uyum sağlamaktadır.

- Zemin de kullandığın turunculu sarılı zemini kullanmayıp sade bıraksaydın ürünler daha dikkat çekecekti. Tabi ürünlerin altında kullandığın sarı renk içinde geçerli.

- Tasarımda İletişim firmalarının olduğu kısım hariç bir sorun yok.

Paylaşımın için teşekkür ederim.

cixslm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
önceden markette çalıştım, öyle bakarsam şunları söyliyeyim sana; neden sadece çamaşır suyunun fiyatı solda, suyun resmi yok, temizlik mazemelerine bir resim koysan daha güzel olurdu, ''HER ÇARŞAMBA İNDİRİM GÜNÜ'' yazmışsın indirim günü yerine halk günü olmalıydı toz şeker paketide çok kaba duruyor, insörtte aynı çeşit ama farklı markalar olmaz makarna gibi, yanlış anlama amacım karalamak değil acizane görüşüm bu yinede emeğine sağlık

burmerfur

🌱Yeni Üye🌱
herşey iyi hoş ilk çalışmansa
ama kapak ters tarafta

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk başta sonuçta bir emek verilmiş emeğine sağlık
Açık konuşmak gerekirse bazı etiketlerde hatalar var ürün resmi eksik
Üzerinde biraz çalışıp başka örneklere bakarsan kendini geliştireceğine inanıyorum

bende bir market zincirinde çalışıyorum sürekli insert afiş el ilanı hepsi bana ait
ilk zamanlarda foto bulmakta zorlanıyordum sonra kendim çekmeye başladım

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bana biraz basit geldi. Yani marketlerin hazırlattığı preforyonel çalışmalar gibi değil. Bir amatörlük var sanki çalışmalarda. Renk seçimlerinden veya kullanılan çerçevelerden kaynaklanıyor olabilir.