Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

market logoso tasarımım

aliihsano

🏅Acemi Tasarımcı🏅
önlük giymiş bir market çalışanı yapmak istedim :
marcenter.jpg

krallls42

🏅Acemi Tasarımcı🏅
düşünce güzel ancak uygulama da hatalar var gibi biraz daha çalışması gerektiğini düşünüyorum yine de emeğinize sağlık

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Önlüğe pek benzetememişsin ama genel olarak amatörce duruyor üzerinde çalış bencede eline sağlık.

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet cok amatorce bır kac deneme daha yap bıde renkleri degistir..kolay gelsın basarılar..

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Düşünce güzel ama bir çok hatan var. Yinede hazır materyaller ve taklit yoluna gitmeyip çabaladığın için seni takdir ediyorum.

En temel yanlışın bunun bir market logosu olduğunu unutup fazlaca espiri/oyun katman işe. Logonun yoğun bir şekilde tabela broşür vb gibi ortamlarda bulunacağını ve kareye yakın uzunlamasına formundan dolayı sürekli yer sıkıntısı çıkaracağını unutma. Düzgün yerleştirmek için küçük kullanmak zorunda kalacaksın. Tabelada kullanmak için kurumsal dışına çıkmak zorunda kalacaklar. (eğer bu büyük bir firma olsaydı işinde çok pro. olsa bu eleştiriyi yapmazdım) Eğer o adam figürü beğendin ve üstüne gideceksen onu bir maskot yada ambleme dönüştürüp uygun bir tiponun yanına yazman seni sonuca ulaştırabilir.