Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mask

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshop CS3 + mouse

mask4r.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel bir çalışma olmuş fakat iki yer gözüme battı...
1. boyun bölgesi gırtlak kısmı çok çıkıntı olmuş gibi geldi bana.
2. maskede yüze vuran gölge çok koyu ve keskin olmuş.
Elinize sağlık :)

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
etkili bir çalışma olmuş..emeğinize sağlık..dudağın alt kısmı biraz pütürlü sanırım:)kolay gelsin..

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
harika bir çalışma ellerine sağlık
boyun bölgesinde ki gölgelendirme
bence fazlasıyla koyu olmuş

Mücerred

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ama kadın ürkünç duruyor..yani alt tarafı çıplak, sanırım seksi dursun istemişsin ama ben tırstım..ha yok, ölesine çizdinse güzel bi resim..

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerinize sağlık,maskenin duruşu çok güzel olmuş,keşke yüz ve boyun kısmı biraz daha net olsaydı o zaman maske ile tam bir bütünlük gösterirdi,bunun haricinde güzel bir çalışma.Başarılar.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel bir çalışma olmuş fakat iki yer gözüme battı...
1. boyun bölgesi gırtlak kısmı çok çıkıntı olmuş gibi geldi bana.
2. maskede yüze vuran gölge çok koyu ve keskin olmuş.
Elinize sağlık :)
teşekkür ederim yorumunuza.
genel olarak gölgelendirmede hatalarım mevcut. bunları ben de farkettim ama çizime birdaha dönmek istemedim.

etkili bir çalışma olmuş..emeğinize sağlık..dudağın alt kısmı biraz pütürlü sanırım:)kolay gelsin..
evet. düz dursun istemedim. biraz daha gerçekçi olsun istedim. teşekkürler yorumunuz için.

harika bir çalışma ellerine sağlık
boyun bölgesinde ki gölgelendirme
bence fazlasıyla koyu olmuş
boyun bölgesi gölgelendirmelerinde hatalar var. kabul ediyorum. teşekkür ederim yorumunuza.

ama kadın ürkünç duruyor..yani alt tarafı çıplak, sanırım seksi dursun istemişsin ama ben tırstım..ha yok, ölesine çizdinse güzel bi resim..
evet hafif seksi biraz da gizemli olsun istemiştim. :blush: teşekkürler yorumladığınız için.

Ellerinize sağlık,maskenin duruşu çok güzel olmuş,keşke yüz ve boyun kısmı biraz daha net olsaydı o zaman maske ile tam bir bütünlük gösterirdi,bunun haricinde güzel bir çalışma.Başarılar.

teşekkür ederim. boyundaki hataları ben de sonradan farkettim.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalişma güzel ama renklendirmede biraz problem var ton renginin gölge düşen kısımlarına direk siyah vurmussunuz gölgelendirmeler siyahla yapılmaması gerekiyo tabiki bunu bilmeniz için renk bilgisi almanız gerekir ama yinede tavsiyem ten rengignin koyu tonunu kulanmanız çok daha iyi olacaktır

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konuda çok fazla bilgim ve iddiam yok.Bu nedenle teknik yorum ksımına giremeyeceğim.Sadece çok beğendiğimi söyleyebilirim.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Genel olarak çok başarılı bir çalışma olmuş, özellikle mouse ile ile çizilmesinden dolayı ayrıca tebrik ederim.
Gözüme tek çarpan şey, gölgelerin çok koyu tonda kullanılması (Özellikle boyun ve omuzun bitişi ile sırtın başlangıcında)
Saçlar çok başarılı olmuş.

Ellerinize ve emeğinize sağlık.

Resim değil efenim, Illustrasyon(çizim) ;)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Emeğinize sağlık başarılı bir çalışma olmuş arkadaşların belirttiği gibi koyu bir gölge tonlaması mevcut onun dışında çalışma güzel olmuş tebrik ederim.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalişma güzel ama renklendirmede biraz problem var ton renginin gölge düşen kısımlarına direk siyah vurmussunuz gölgelendirmeler siyahla yapılmaması gerekiyo tabiki bunu bilmeniz için renk bilgisi almanız gerekir ama yinede tavsiyem ten rengignin koyu tonunu kulanmanız çok daha iyi olacaktır
teşekkür ederim. renk bilgimin iyi olduğunu ve bu hatanın bu çalışmaya özgü bir hata olduğunu düşünüyorum. diğer çalışmalarımda benzer bir hata yok sanırım -en azından bu konuda eleştiri almamıştım-. :smile:

Bu konuda çok fazla bilgim ve iddiam yok.Bu nedenle teknik yorum ksımına giremeyeceğim.Sadece çok beğendiğimi söyleyebilirim.
beğenmeniz hoşuma gitti. teşekkür ediyorum yorumunuz için.:smile:

Genel olarak çok başarılı bir çalışma olmuş, özellikle mouse ile ile çizilmesinden dolayı ayrıca tebrik ederim.
Gözüme tek çarpan şey, gölgelerin çok koyu tonda kullanılması (Özellikle boyun ve omuzun bitişi ile sırtın başlangıcında)
Saçlar çok başarılı olmuş.

Ellerinize ve emeğinize sağlık.
evet, tonlamada ve gölgelerede hatalarım olduğunu kabul etmiştim zaten. Ama saçlarla ilgili yorumunuz beni şaşıttı, bir o kadar da sevindirdi. eleştirilerin yoğunlaşacağı ikinci zayıf noktanın saçlar olduğunu düşünüyordum. Teşekkür ederim.:smile:

Emeğinize sağlık başarılı bir çalışma olmuş arkadaşların belirttiği gibi koyu bir gölge tonlaması mevcut onun dışında çalışma güzel olmuş tebrik ederim.
eleştiri malum yerden... :smile: teşekkür ederim.