Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Maske

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
uc logic tablet-photoshop-2 saat-
deryamgy.jpg

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Özellkle boyunda ve vücutta anatomik sorunlar var. Ama ufak detaylara dikkat edilmesi çalışmayı hoş göstermiş. Saçların şekli kadar, duruşunda pek özenilmemiş. Sol omzunda yamukluk var. Yüzde verilmek istenen ifade verilmiş olması güzel :)

Emeğine sağlı Derya.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Yüz ve şaçlar özenli çalışılmış güzel görünüyor,boyun kısmı sanki bana yüze göre kalın geldi ,yüzdeki özen detay gölgelendirme vucutta ,gögüs kısmında gerek elbisede gösterilmemiş,ayrıca sanki maskenin sapındada tuhaflık var gibi geldi öyle bir tutturmaçla sap yapılmışsa yüze tutulduğunda nasıl sabit durur sorusu oluştu bende,emeğine sağlık küçük ayrıntılara önem verildiğinde çok daha güzel işler çıkacaktır tebrik ederim.

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence vücuda bakarak (omuzlar, kollar, göüs, bel, boy...gibi) başı küçük kalmış. yüzdeki ifade ne kadar doğru olsada maskedeki ifadenin yüzdekiyle aynı görünmesi hoş değil yüzdeki detay ve netlik vücudun geri kalanında kaybolmuş el kenar çizgileri sert renkler soluk birde göğüs dekoltesindeki gölgeler sanki morlukmuş izlenimi verdi bana ve boynundaki kolye bence oturmamış daha aşağıda olmalıydı şahsi fikrim.

ben bukadarını yapabilirmiydim .....HAYIR....:d
ellerine sağlık çalışmaya devam kızmaca yok:)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
Özellkle boyunda ve vücutta anatomik sorunlar var. Ama ufak detaylara dikkat edilmesi çalışmayı hoş göstermiş. Saçların şekli kadar, duruşunda pek özenilmemiş. Sol omzunda yamukluk var. Yüzde verilmek istenen ifade verilmiş olması güzel :)

Emeğine sağlı Derya.
bu çalışmada aslında sadece yüz çalışcaktım son anda eklediğim yerler belli oluyor sanırım:)detaylı incelemen için teşekkürler diğer çalışmada inşallah bütüne inebilirim:)
Yüz ve şaçlar özenli çalışılmış güzel görünüyor,boyun kısmı sanki bana yüze göre kalın geldi ,yüzdeki özen detay gölgelendirme vucutta ,gögüs kısmında gerek elbisede gösterilmemiş,ayrıca sanki maskenin sapındada tuhaflık var gibi geldi öyle bir tutturmaçla sap yapılmışsa yüze tutulduğunda nasıl sabit durur sorusu oluştu bende,emeğine sağlık küçük ayrıntılara önem verildiğinde çok daha güzel işler çıkacaktır tebrik ederim.
saol filizcim değerli eleştirin için.Senin gibi usta birinin çalışmalarına yorum yapması beni inanılmaz mutlu ediyor:)maskeyi sorma :)vakit darlığından ve sıkıntıdan ancak bu kadar olabildi.
bence vücuda bakarak (omuzlar, kollar, göüs, bel, boy...gibi) başı küçük kalmış. yüzdeki ifade ne kadar doğru olsada maskedeki ifadenin yüzdekiyle aynı görünmesi hoş değil yüzdeki detay ve netlik vücudun geri kalanında kaybolmuş el kenar çizgileri sert renkler soluk birde göğüs dekoltesindeki gölgeler sanki morlukmuş izlenimi verdi bana ve boynundaki kolye bence oturmamış daha aşağıda olmalıydı şahsi fikrim.

ben bukadarını yapabilirmiydim .....HAYIR....:d
ellerine sağlık çalışmaya devam kızmaca yok:)

neden kızayım:)çalışmamı eleştirin diye ekliyorum:)gölgelendirmemde ki hatalar konusunda çok haklısınız inşallah daha iyi olacak.teşekkürler:)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Genel hatalar belirtilmiş......Başarılı yinede eline sağlık

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu kızın tatlılığı öldürdü beni:angel:
başarılarını devamını dilerim:)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş ellerine emeğine sağlık
fakat yüzü genel olarak vücuda göre çok küçük kalmış ve anotomik sorunlar var fakar arkadaşlarında dediği gibi bazı ayrıntılar bazı hataları görmeye engel olabiliyoru
başarılarının devamı dilrim

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
anatomisi filan bir kenara şeker bir kız olmuş eline sağlık yalnız elleride biraz büyük malkoç eli gibi :)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
ayrıntıları arkadaşlar söylemişler,onun dısında cok hoş bır calısma olmus emeğıne sağlık

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
Genel hatalar belirtilmiş......Başarılı yinede eline sağlık
teşekkürler:)

bu kızın tatlılığı öldürdü beni:angel:
başarılarını devamını dilerim:)
:)tatlı bişey oldu ama detay lazım:)teşekkürler:)
güzel bir çalışma olmuş ellerine emeğine sağlık
fakat yüzü genel olarak vücuda göre çok küçük kalmış ve anotomik sorunlar var fakar arkadaşlarında dediği gibi bazı ayrıntılar bazı hataları görmeye engel olabiliyoru
başarılarının devamı dilrim

evet kusurlu yüz güzeli oldu sanırım:)teşekkürler
anatomisi filan bir kenara şeker bir kız olmuş eline sağlık yalnız elleride biraz büyük malkoç eli gibi :)

:):)hatun güçlü mavi06;)teşekkürler

ayrıntıları arkadaşlar söylemişler,onun dısında cok hoş bır calısma olmus emeğıne sağlık

teşekkürler aslı:)