Tesekkurler ama bunlar beni cok tatmin etmedi.
Siyahin ve beyazin isik ozellikleri ile ilgili bu bilgilere kimsenin itirazi yok. Ancak siyahin notrlugunun isik birlesimleri veya renk degerleri ile bir alaksi yoktur. Siyahin notr olmasi demek sadece ve sadece onun basli basina bir renk olmayip diger renklerin elde edilmesine yardimci olmasidir. Siyah renkler karistigi icin notr degildir ya da isik olmadiginda olusan bir deger oldugu icin de notr degildir.
Bu teknik bilgiyi koyup asalet ve azim konusunu buna baglayarak ifade ettigin icin yorum yaptim. Ve kaldi ki aciklamalarin da siyahin notrlugunun nedenleri degil, siyahi bir sonuc olarak degerlendiren aciklamalar. Ama Siyahin noturlugunu anlamak/anlatmak istiyorsan onu bir sonuc olarak degil sebep olarak ele almalisin.
Ve ayrica benden bir tavsiye; bu musteriyi hic ilgilendirmez...
basarilarinin devmini dilerim
vakit ayırıp yorum yazdığın için teşekkür ediyorum ama görüyoruz ki ortada bir başarı yok
başarılı olabildiğim gün bunu devam ettirmeyi bende diliyorum.
Bu tasarımı yaptığım yer, çalışmalarımı açıklayıcı metinler de yazmamı istediler. Bende kendimce yazıverdim. Sen "Siyah notr bir renk derken ne demek istediginizi anlamadim" demişsin. bende siyah neden nötr bir renktir onu açıklamak için o yazıyı ekledim. hangi noktayı anlamadığını bu mesajını okuyunca anladım. Neden girizgahı o cümleyle başlattım bilmiyorum, zoraki bir yazı olduğu için aklıma ne gelmişse yazmış olabilirim. O an tatmin etmişti beni, ama şimdi saçma geldi. Yinede çalıştığım kişiler bu tür saçmalamalarımı seviyorlardı. Sanırım sen sevmedin.
Yaptığın bir tasarımın, çizimin veya işin nedenini, nasılını sözcüklerle anlatmaya çalışmak, o çalışmanın kendini anlatacak kadar yeterli özelliklere sahip olmadığını mı gösterir, yoksa bunu senden talep edendemidir sorun?
Güzel dileğin için tekrar teşekkürler.