Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Matbaa El İlanı

Graphid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Z7rgm.jpg

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel tasarım fakat şu alttaki dalgaların her birine yazsaydın yazılar daha güzel dururdu yani yazılar ortada durmuş fontuda değişmelisin ... ruhunuzu okşayan yazısını sola yasla diğer yazılarıda her bir yaprağın katına ekle daha güzel durur arkadaş... emeğine sağlık

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu tasarımı ilanınızdaki "Uzman Grafik Ekibi" yaptıysa artık ben bi şey diyemem . . .
Türkçe karakter sıkıntısı, dengelemelerdeki hatalar ve bolca karmaşık renk kullanmak yetmez gibi bordo rengin üzerine siyah yazı yazarak okunurluğu da çok zorlaştırmışsınız.
Ayrıca bu nasıl bir el ilanı olacak. Keski mi olacak. Nasıl bir ölçüye göre yapıldı.
Birçok soru ve sorun var.

Bence olmamış. Eline sağlık. . . Denemeye devam

Graphid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel tasarım fakat şu alttaki dalgaların her birine yazsaydın yazılar daha güzel dururdu yani yazılar ortada durmuş fontuda değişmelisin ... ruhunuzu okşayan yazısını sola yasla diğer yazılarıda her bir yaprağın katına ekle daha güzel durur arkadaş... emeğine sağlık

Teşekkürler dediklerinizi dikkate alacağım..

Graphid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu tasarımı ilanınızdaki "Uzman Grafik Ekibi" yaptıysa artık ben bi şey diyemem . . .
Türkçe karakter sıkıntısı, dengelemelerdeki hatalar ve bolca karmaşık renk kullanmak yetmez gibi bordo rengin üzerine siyah yazı yazarak okunurluğu da çok zorlaştırmışsınız.
Ayrıca bu nasıl bir el ilanı olacak. Keski mi olacak. Nasıl bir ölçüye göre yapıldı.
Birçok soru ve sorun var.

Bence olmamış. Eline sağlık. . . Denemeye devam

Bunu herhangi bir el ilanından esinlenerek yeniden tasarladım. Ben öğrenciyim. Uzman grafik ekibi yok maalesef ama dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.:smile: