Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

max 2009 da kontur flota vs atma

yaramaz42

🌱Yeni Üye🌱
3 d max de yeniyim daha yeni başladım diyebilirim o kadar yeri araştırdım ama bir sonuç alamadım
text e kontur flota atmak istiyorum mesela kabartma bir krom harf dışı krom rengi iç kısmı yazının orjinali kırmızı bunun nasıl yapılacagını bilmiyorum
yardımlarınız için şimdiden tşk ederim

Benzer konular

qhuqi

🌱Yeni Üye🌱
güncel bilen varsa bı el atsın aynı konudan bende muzdaripim yen,i kullanıcılara destek :):):)

yaramaz42

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yokmu??????

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
??? bir anda öğrenme hevesim kaçtı bilgisi olan yokmu ?

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tam olarak nasıl bir şey istediğini anlamadım... ama yazıya kabartma vermek istiyorsan bunun bir kaç yöntemi var... tam olarak nasıl bir şey istediğin anlatırsan yada resimle gösteririsen belki yardımcı olabilirim...

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Arkadaşlar Olan Bi Problemi Paylaşabilirsiniz Ama Sıfırdan Birşey Yapmak İçin Armut Beklemeyin. Kendi Adıma Yardımcı Olmam.

yaramaz42

🌱Yeni Üye🌱
resim ile anlatabilirim
4109.jpg

bu resimdeki yazıların kenarlıklarını vermekten söz ediyodum ben

w0o0w

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konu eski ama bir yorum yapayım 3ds max 'de edit poly veya editablepoly diye bir değiştirici var.O değiştiriciyi yükle yazının(Text) üzerine ve modify/editpoly/polygon dan texteki harflerin yüzeylerini seç (ön yüzey) değiştirici içersinde "insert" butonuna tıklıyosun ve istediğin birimi girebilirsin sonra extrude komutu ile de içeriye bükersin..Ama kesinlikle ID lendirmelisin yüzeyleri(polygon)...dış kısma metal iç kısmada istediğin rengi ver..bu arada max de yeni de olsan bu yaptığın işi müşterine gösterme bak corel de güzel yapmışsın max de 3d konusunda göselliği sağlayabilmen için iyi bir emek vermen lazım onun için max küçük bir konu deil dikkat et bence...eğitimini tamamlamadan da müşteri sunumları yapma...